duminică, ianuarie 29, 2023

Mihai Bendeac, la un pas de moarte. Dezvăluirea care te va lăsa fără cuvinte: „Ai vrut să mă omori lânga sfânta biserică…”. Actorul, care este foarte urmărit pe rețelele de socializare, și-a emoționat admiratorii cu această dezvăluire la care nimeni nu se aștepta. 

Mihai Bendeac, unul dintre cei mai admirați actori din România a făcut recent dezvăluiri mai puțin știute. Acesta a povestit că nu a fost un copil dorit. Fosta vedetă TV a mărturisit faptul că îi va fi recunoscător toată viața medicului care i-a dat zile .

Te-ar mai interesa: Cancerul uterin: semne, simptome și rata de suprav...

Mihai Bendeac, mesaj de mulțumire pentru doctorul care l-a adus pe lume

„Deci, aici este policlinica unde mama mea a vrut sa facă un avort, a vrut să mă avorteze. Îi datorez viața domnului doctor, că tu ai vrut să mă omori. Deci, domnul doctor, Dumnezeu să îl ierte, este mama mea și tatăl meu, pentru că părinții mei au vrut să mă omoare. Lânga sfânta biserică. Fă-ți crucea să te ierte Dumnezeu. Uitați-vă la mine! Sunt eu om să-l omor?”, a spus Mihai Bendeac.

Bendeac nu ar fi ajuns omul de succes care este dacă nu era medicului care i-a convins părinții să renunțe la decizia de a face avort. De aceea, actorul îi este pe viață recunoscător medicului care nu a fost de acord cu această intervenție.

Te-ar mai interesa: Un medic celebru de la Harvard și-a dezvăluit ruti...

„Și uite așa am ajuns eu, dragii mei, în viețile voastre, scăpând ca printre urechile acului, ca să spun așa! Și, astfel, o țară întreagă se poate bucura de talentul meu și de opera mea”, a mai adăugat vedeta glumind, potrivit Playtech.ro.


Ce relație are Mihai Bendeac cu mama lui?

Mihai Bendeac are o relație extraordinară cu mama sa, despre care a scris și o carte. Actorul a repetat în nenumărate rânduri că este cea mai importantă femeie din viața lui, chiar dacă uneori mai spune glumind că a vrut să „îl omoare”.

Te-ar mai interesa: RUNE Mihai Voropchievici pentru săptămâna 30 ianua...

Bendeac: „La mulți ani, mamă! Te iubesc!”

Într-un an, a ales chiar de ziua mamei lui să îi facă o urare mai specială, în stilul lui tipic umoristic.

”La mulți ani, mamă! Te iubesc! Vezi? Dacă te lăsa medicul să faci chiuretaj, cine îți mai ura acum pe Instagram? În plus, pentru că m-ai născut la 20 de ani, am și o mamă tânără!”, a fost mesajul pe care Mihai Bendeac i l-a dedicat mamei sale în 2021.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private