Sari la conținut

Dietă Micutzu. Cum a slăbit 50 de kilograme

Sursă FOTO: EVZ

Dietă Micutzu. Cosmin Nedelcu a dezvăluit cum a reușit să slăbească după ce a ajuns să cântărească 170 de kilograme.

Micutzu a ajuns la concluzia că este cazul să slăbească după ce a decis să meargă cu un prieten la spital, pentru o operație de micșorare a stomacului.

”Am slăbit pornind de la grija pentru sănătate. Când ai aproape 170 kg… Ajungi ușor la cifra asta pentru că nu îți dai seama în momentul în care te îngrași că prinzi proporții, mai ales că îmi blocam în minte faptul că mă îngraș” a povestit Micutzu la Digi 24.

Când a mers la spital cu prietenul său, el a realizat că au fix aceeași greutate: ”El s-a pus pe cântar, avea 167,8, eu aveam 167,8. M-am panicat, mai mult decât am conștientizat. Și am început cu chestii mici”.

Micutzu a ținut o dietă simplă, la îndemâna oricui. A încercat să renunțe o perioadă la carne și a făcut sport: ”Nu am mai mâncat carne foarte des, am avut o pauză de opt luni. A contribuit foarte mult. Iar apoi clasicul fără carbohidrați”.

Cum i-a bătut Micutzu la ușă lui Nicușor Dan

Recent, comediantul a fost invitat la emisiunea lui Denise Rifai de la Kanal D. Potrivit DCnews, actorul a fost întrebat când a fost ultima oară când a transmis o „urare specială de aducere aminte”, cu referire la o înjurătură corporatistă, așa cum a făcut în rolulul din deja celebrul film TeamBuilding.

„A fost un moment în care mergeam cu mașina prin București și am văzut luminițe… Și mi-am adus aminte de o promisiune că banii nu se vor investi în luminițe, ci se vor investi în conducte de apă caldă, de căldură, infrastructură și alte lucruri importante pentru oamenii din București.

Cred că acela a fost un moment în care am trimis în văzduh un ‘kind reminder’ (n.r.-în traducere „o urare specială de aducere aminte”).

Această urare am dat-o în văzduh cu direcție. Din văzduh s-a dus … sper că a ajuns, a bătut la birou la primărie, la ușă și a zis ‘să trăiți, sunt Cosmin Nedelcu’.

Intrați, cum să nu… Mai am kind reminde-uri și pentru Sectoare. De obicei, când dai ‘la naiba’ dai în administrație, la cei care ne conduc și care au fost aleși să-și facă treaba.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel