vineri, ianuarie 27, 2023

Mihai Bobonete fără doar și poate este unul dintre cei mai îndrăgiți actori de comedie din România. Show-urile sale de stand-up sunt mereu sold-out în doar câteva ore, iar succesul în serialul de televiziune Las Fierbinți vorbește de la sine.

Actorul de comedie care aduce zâmbete mereu are nevoie de terapie

Deși mereu ne face să râdem, iar în spațiul public apare cu zâmbetul pe buze, Mihai Bobonete a dezvăluit că uneori aparențele sunt înșelătoare.

Te-ar mai interesa: Eructațiile (râgâielile) excesive pot fi un semn d...

Bobonete a avut parte de foarte multe momente obositoare și stresante în toată cariera sa și recunoaște că a ajuns să fie epuizat din cauza muncii, suferind astfel de burn-out.

Pentru a putea face față la tot ce se întâmpla în viața lui, celebrul comediant a apelat acum câțiva ani la ajutorul unui psiholog, pentru a face terapie. Vedeta a declarat că în trecut nu aprecia nimic din ce avea în jurul său, dar în prezent este împăcat cu propria sa persoană și se bucură că face ceea ce îi place.

„Am avut momente când ajungeam la burnout-ul ăla.

Am ajuns în momente în care eram într-o stare critică. Mă ajută mult și terapia. Fac terapie de ceva ani. Sunt împăcat cu mine. Fac doar ce îmi place, nu mă grăbesc să ajung nicăieri. Mă bucur mai mult de prezent. Înainte nu știam să apreciez ce am, nu știam să apreciez lucrurile astea”, a spus actorul în cadrul podcastului moderat de solistul Horia Brenciu.

Te-ar mai interesa: Legătura dintre sforăit și boala Alzheimer. Tulbur...


Cea mai mare frică a actorului

Chiar dacă actorul pare mereu vesel și pus pe glume, acesta se confruntă și cu câteva temeri. Comediantul a dezvăluit că îi este teamă de singurătate, de trădare, dar și că povestea lui se va termina mai devreme decât și-ar dori el.

,,Mi-e frică de singurătate și nu pot dormi în întuneric, mi-e frică de trădare, dar și de minciună, mi-e frică de prostie sau de mintea odihnită, mi-e frică de mine cel ce am fost și am o ușoară teamă că povestea mea se va sfârși mai devreme de final”.

Te-ar mai interesa: Boala de plămâni gravă care face ravagii printre c...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private