luni, noiembrie 28, 2022

Mihai Mitoșeru este plin de regrete după divorțul de Noemi. Prezentatorul TV este încă apăsat atunci când vine vorba de separarea de fosta lui soție, deși au trecut doi ani de când cei doi s-au despărțit.

„De copil am fugit toată viața mea”

„Acum îmi pare rău că am fugit de copil. De copil am fugit toată viața mea. Amândoi am fugit, pentru că ea, fiind stewardesă, eu fiind la spectacole, am zis când avem timp liber să fim împreună.

Te-ar mai interesa: RUNELE anunță bani și cadouri pentru ACEASTĂ zodie...

A fost și altceva, noi avem nepoți și finuți și mi se plângeau părinții lor cât de greu e. Și toate astea ne-au făcut să fugim. Iar în momentul în care, în sfârșit, am vrut și noi să facem un copil, deja murise tatăl ei, noi am amânat nunta, că atunci s-au schimbat niște lucruri.

În momentul în care se întâmpla așa ceva, fără să vrea, ea a dat totul pe mine, eu eram de vină pentru orice. Cred că și pentru COVID eram eu de vină, noroc că ne despărțisem.

Am încercat să fiu lângă ea, n-am avut cum, n-a vrut. Eu n-am știut că trebuie să mai fiu lângă ea și m-am enervat și am zis: „Gata, hai să divorțăm, că m-am săturat să ne certăm, nu e viață!”, a detaliat Mihai Mitoșeru, pentru cancan.ro.

Te-ar mai interesa: Misterul celui mai longeviv medic din lume. A trăi...


„Poate nici eu nu sunt vindecat, după tot ce s-a întâmplat”

„Fetele pe care le-am cunoscut eu nu mai sunt cum mi-aș fi dorit. Poate nu am căutat eu bine, că aud și asta: „Unde le cauți?” Nu prea am unde să le caut.

Mă duc la spectacole, la emisiuni, unde muncesc, practic! Nu știu, nu cred că am găsit eu persoana potrivită pentru mine, habar n-am. Nu-mi doresc mult, vreau să am măcar cu cine să vorbesc, să mă simt bine!

Nu dau vina pe ele, poate pur și simplu nu a fost să fie. Poate nici eu nu sunt vindecat, după tot ce s-a întâmplat, că au trecut numai doi ani de când am divorțat, am avut 14 ani de relație. Poate nici eu nu sunt vindecat, habar n-am!”, a mai completat actorul.

Te-ar mai interesa: Gripă, VSR sau COVID? Ce ar trebui să știe părinți...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private