Sari la conținut

Mihai Morar, adevărul despre cum a reușit să slăbească 15 kilograme. „Nu sunt bolnav, nu m-am înfometat”

Mihai Morar a reușit să slăbească 15 kilograme, fără diete. De mai bine de trei ani, omul de radio și televiziune a reușit să-și schimbe complet stilul de viață. A reușit astfel să slăbească nu mai puțin de 15 kilograme și s-a menținut.

Cu toate acestea, câștigul acestui mod diferit de a trăi, în opinia lui Mihai Morar, nu este noua siluetă, ci un mod de a se raporta într-un mod mult mai firesc și mai intim la propria persoană.

Mihai Morar a reușit să slăbească 15 kilograme, fără diete

Prezentatorul de la Radio ZU spunea că secretul lui pentru a se menține în formă a fost sportul, dar şi un regim alimentar echilibrat.

„Am un regim alimentar echilibrat. Mănânc de toate: carne, carbohidraţi, legume. Părerea mea este că dietele nu ar trebui să fie ţinute din cărţi, deoarece programul fiecărei persoane diferă.

De exemplu, seara am arderile mai mari pentru că termin programul de lucru la ora 22:00. Aşa că mai mănânc câte ceva, cum ar fi brânză sau mere.

Nu sunt bolnav, nu am ţinut diete minune, nu m-am înfometat, nu mi-am pus viaţa sau sănătatea în pericol. E, pur şi simplu, noua mea viaţă.

Cu sau fără 15 kilograme în minus. E mai puţin important. Ceea ce contează e că mă simt din ce în ce mai |”eu”… pe exterior, dar mai ales pe interior”, explica Mihai Morar, conform spynews.ro.

„Dacă mintea e în formă, modelează și corpul”

Mihai Morar este adeptul practicilor de mindfulness și de mind-body, în special a exercițiilor de tip Pilates.

Pilates este o practică mult mai recentă, creată de imigrantul german Joseph H. Pilates, care a introdus-o în SUA în anii 1920. Pilates se concentrează pe întinderea și întărirea corpului, concentrându-se în același timp pe respirație și meditație.

Este practicat de obicei în clase de grup pe saltea sau în clase mici de reformer, care folosesc echipamentul universal reformer, inventat de Joseph Pilates.

„Da, și băieții fac Pilates! Știu că lumea e plină de clișee și prejudecăți. Sunt și eu, nu de puține ori, subiect de zeflemea: “Mergi ca fetele, la Pilates?” De altfel, numele vine chiar de la un bărbat: Joseph Pilates a inventat această metodă, după ce în copilărie era un copil foarte bolnăvicios. Credința lui Pilates era că poți fi bătrân la 30 de ani, dar poți fi tânăr la 60 de ani.

Iubesc orele de Pilates. Orice ar spune gura lumii.

De fiecare dată când ies din studioul de Pilates îmi dau seama că, mai mult decât forma corpului, contează forma din corp. Mintea este mai importantă decât corpul. Dacă mintea e în formă, ea modelează și forma corpului.

Așadar…lasați băieții să facă Pilates. Nu-i va face cu nimic mai puțin bărbați”, a scris Mihai Morar pe pagina sa de Instagram.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel