joi, octombrie 6, 2022

Mihai Morar, tată pentru a patra oară! Surprize pe toate planurile pentru cunoscutul prezentator.

Se pare că primăvara vine cu cele mai bune vești pentru cunoscutul om de radio și televiziune Mihai Morar.

Acesta a dezvăluit recent că el și soția lui urmează să devină părinți pentru a patra oară. Vedeta, care se bucură și de succes în afaceri, are o frumoasă familie, fiind căsătorit cu Gabriela de aproape 14 ani. Cei doi au împreună trei fiice, Mara, Cezara și Roua, iar în curând familia li se va mări cu încă un membru.

Te-ar mai interesa: Nutriționist: ”Această legumă reduce semnificativ ...

Ar putea fi o imagine cu 3 persoane, persoane în picioare, floare şi interior

Mihai Morar, tată pentru a patra oară! Surprize pe toate planurile pentru cunoscutul prezentator

Mihai Morar a mai precizat că are o carieră în plină ascensiune și că plănuiește să se întoarcă în televiziune.

„Pentru mine urmează al patrulea copil. Și mă întorc în televiziune chiar în weekendul acesta, o să prezint o nouă emisiune, însă nu vă pot da amănunte deocamdată, veți afla în momentul potrivit. Este doar un proiect special. Însă vedem ce se va mai întâmplă după”, a mai declarat Mihai Morar, potrivit Click!.

Cunoscutul prezentator a explicat că podcastul pe care îl realizează în acest moment i-a schimbat percepția feedback-ului. Reacțiile urmăritorilor săi sunt directe, iar emoția este de multe ori exprimată în cuvinte de mulțumire.

Te-ar mai interesa: Zi de mare sărbătoare pentru credincioși. Ce nu ai...

În televiziunea, omul din fața camerelor simte, de multe ori, că „vorbește cu pereții”, neexistând, din păcate, un feedback direct din partea telespectatorilor.

„Podcastul a fost cel mai mare câștig pe care l-am avut în pandemie, am renunțat la TV și am reușit să am spațiul mental cât să mă gândesc ce fac mai departe, iar pandemia, lockdown-ul mi-au dat timpul ăsta. Sunt convins că am mai mulți urmăritori ca la emisiune. Dar știi în ce măsor? În feedback.

Te-ar mai interesa: Trauma care a marcat-o pe Camilla. Și-a privit mam...

Pe câți oameni îi mișcă cea ce fac eu. Și marea mea frustrare în televiziune era că făceam emisiuni bune cu invitați tari și importanți, cu subiecte bune și nu aveam niciun feedback. Eram doar eu. Să faci o meserie publică, unde nu ai păreri de la publicul tău, este destul de frustrant. Și acum mă bucur că nu vorbesc la pereți, văd că am publicul meu”, a mai spus Morar.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private