Sari la conținut

Mihai Șora iubește la 105 ani. Soția filosofului are doar 47 de ani. Cum arată aceasta

La frumoasa vârstă de 105 ani, celebrul filosof Mihai Șora, trăiește o frumoasă poveste de iubire cu Luiza Palanciuc-Șora în vârstă de 47 de ani, cu care s-a căsătorit în anul 2014. În ciuda diferenței de vârstă de 58 de ani între ei, cei doi sunt de nedespărțit.

Înainte să formeze un cuplu cu poeta, eseista și traducătoarea Luiza Palanciuc – Șora, Mihai Șora a fost căsătorit vreme de 72 de ani cu Mariana Șora, regretata scriitoare alături de care are trei copii.

Mihai Șora este un romantic incurabil, care a crezut dintotdeauna în iubire și în puterea acesteia. Drept dovadă stau și cugetările pe care le-a făcut pe marginea acestei teme.

Mihai Șora împreună cu soția sa

Declarațiile de dragoste către frumoasa sa soție

Foarte activ pe rețelele de socializare, Mihai Șora a avut numai cuvinte de laudă la adresa celei pe care o strânge în brațe astăzi. Mesajele sale romantice i-au fost transmise indirect prin intermediul mediului online, iar deseori el o menționează în postări.

„Iubirea, în formele ei cele mai diverse, este un lucru care trebuie să ne acompanieze viaţa de la început până la sfârşitul ei. Există în fiecare viaţă atâta lumină cât capacitate dai iubirii. Iubirea îmbrăţişează din capul locului întreaga lume”, spunea filosoful într-una dintre postările sale.

De asemena, în anul 2017, cu ocazia aniversării lor, Mihai Șora a postat un mesaj care a înduioșat inimile tuturor: „În urmă cu trei ani, la Starea Civilă din sectorul 1 al orașului București, Luiza și cu mine semnam în condica de prezență, înconjurați de oameni dragi și inteligenți: – cele mai frumoase autografe din viețile noastre de scriitori.

Pentru că, dragi prieteni, știți bine (sau, dacă ați uitat, vă reamintim):☼

Dragostea este îndelung răbdătoare, dragostea este plină de bunătate, dragostea nu pizmuiește, nu se laudă, nu se trufește. Dragostea nu se poartă cu necuviință, nu caută ale sale, nu se aprinde de mânie, nu pune la socoteală răul. Nu se bucură de nedreptate, ci se bucură de adevăr.☼”, a scris filosoful.

Mihai Șora s-a recăsătorit pe 19 iulie 2014, la vârsta de 98 de ani, cu scriitoarea Luiza Palanciuc – Șora.

Doctorul zilei whatsapp channel

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si: