Sari la conținut

Un bărbat de 78 de ani s-a căsătorit cu o tânără de 18 ani. Din dragoste, susține acesta

Un bărbat de 78 de ani s-a căsătorit cu o tânără de 18 ani. Din dragoste, susține acesta.

Un bărbat de 78 de ani din Filipine s-a căsătorit cu o fată de 18 ani. Cei doi s-au întâlnit timp de 3 ani înainte de a se muta în aceeași casă. Rashed Mangacop, un fermier în vârstă, a întâlnit-o pe Halima Abdullah, în vârstă de 18 ani, în urmă cu 3 ani, la o petrecere în provincia Cagayan.

78-year-old man marries a girl 60 years younger

Un bărbat de 78 de ani s-a căsătorit cu o tânără de 18 ani

Înainte de a forma o pereche cu Halima, Rashed nu fusese niciodată îndrăgostit de nimeni. De asemenea, și pentru Halima, Rashed a fost prima lui dragoste.

 „Unchiul Rashed și Halima s-au întâlnit la o cină pentru că tatăl miresei lucra pentru unchiul meu. Au avut sentimente unul pentru celălalt din acea zi. Halima l-a iubit mai întâi pe unchiul meu. Unchiul Rashed este bătrân, dar încă singur, așa că toată lumea susține foarte mult această relație și îi binecuvântează întotdeauna”, a spus Ben Mangacop, nepotul lui Rashed,potrivit The Mirror.

Când a fost întrebat dacă această căsătorie a fost aranjată, Ben a fost sincer: „Această căsătorie a unchiului Rashed și a soției sale se bazează exclusiv pe dragoste, nu pe o căsătorie aranjată așa cum cred mulți oameni. Se iubesc cu adevărat.”

Warga emas 78 tahun nikahi gadis 18 tahun - Kosmo Digital

Nunta cuplului a avut loc pe 25 august

În timp ce Rashed nu se căsătorise niciodată înainte și nici nu a avut un iubit, Halima a avut prima ei relație cu el. Cuplul a petrecut împreună trei „ani fericiți” înainte de a se căsători în cadrul unei ceremonii islamice pe 25 august. 

Relația neobișnuită cu o diferență de vârstă de 60 de ani a primit acordul ambelor familii.

Ben a adăugat: „Fata a fost prima care s-a îndrăgostit. Unchiul meu era bătrân, dar singur și burlac, așa că familiile și-au oferit binecuvântările. Halima este prima lui soție. Erau atât de drăguți”. Conform legilor din Filipine, o persoană cu vârsta mai mică de 21 de ani se poate căsători, dar trebuie să obțină consimțământul părinților.

Cuplul locuiește în noua lor casă din orașul Carmen. Se pare că plănuiesc să-și întemeieze o familie cât mai curând posibil.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel