Sari la conținut

Mihai Voropchievici, horoscop rune 22 – 28 aprile. Nativul aflat sub Protecție Divină

mihai voropchievici
Sursă foto: arhiva Doctorul Zilei
horoscopul săptămânii

Mihai Voropchievici a prezentat horoscopul runelor pentru săptămâna 22 – 28  aprlie. Berbecii și Racii se vor bucura de o săptămână glorioasă.

Mihai Voropchievici, horoscop rune 22 – 28 aprile. Berbec

Berbecii vor da lovitura și se va produce un salt calitativ și rapid în existența lor. Au, așadar, o săptămână extraordinar de bună față de cea precedentă. Vor fi zile în care vor atinge multe succese, unele la care nici măcar nu se gândeau.

Mihai Voropchievici, horoscop rune 22 – 28 aprile.Taur

Taurii sunt preveniți că vor da lovitura, vor susține o bătălie în așa fel încât să câștige. Rune le spune să nu se preocupe deoarece vor câștiga în mod sigur, susține astrologul în cadrul rubricii AstroFanatik.

Mihai Voropchievici, horoscop rune 22 – 28 aprile. Gemeni

 Gemenii au o săptămână cu mesaj dublu. În primul rând, sunt sfătuiți să se relaxeze întrucât persoana pentru care își fac griji se bucură de o stare de sănătate excelentă.

Mihai Voropchievici, horoscop rune 22 – 28 aprile.Rac

Racii au o perioadă de protecție divină. Se vor simți în siguranță. Runa îi ferește de toate forțele malefice din Univers.

Mihai Voropchievici, horoscop rune 22 – 28 aprile. Leu

Leii au o perioadă cu fertilitate și belșug. Așa că peste puțin timp, chiar pe 22 sau 23 aprilie, visele lor se vor împlini.

Mihai Voropchievici, horoscop rune 22 – 28 aprile. Fecioara

Fecioarele trebuie să fie pregătite pentru o suită de schimbări majore. Ele se vor produce chiar la începutul săptămânii.

Mihai Voropchievici, horoscop rune 22 – 28 aprile.  Balanță

Balanțele vor afla foarte curând un adevăr important care le poate marca viața sau le-o va schimba.

Mihai Voropchievici, horoscop rune 22 – 28 aprile. Scorpion

Scorpionii, în sfârșit, găsesc răspunsul sau rezolvarea problemei care îi frământă angajând o discuție sinceră cu ceilalți membri ai familiei sau cu prietenii. Multe din dilemele lor vor dispărea una câte una, ca la domino.

Mihai Voropchievici, horoscop rune 22 – 28 aprile.Săgetător

Săgetătorii au o săptămână în care trebuie să își mobilizeze forțele, să susțină o bătălie furtunoasă sau o dispută. Tot runa vine și le spune să rămână calmi, căci totul se aranjează.

Mihai Voropchievi, horoscop rune 22 – 28 aprile.Capricorn

Capricornii sunt sfătuiți să rămână acasă în așteptarea unei schimbări foarte importante.

Mihai Voropchievici, horoscop rune 22 – 28 aprile. Vărsător

Vărsătorii și-au propus să se mute din casă sau serviciu. În tot cazul, vor acționa bine indiferent de decizia pe care o vor lua.

Mihai Voropchievici, horoscop rune 22 – 28 aprile. Pești

Peștii sunt sfătuiți să abordeze altfel problemele care îi interesează. Runa le spune să schimbe tactica. Acolo unde au fost prea blânzi, e cazul să fie mai categorici, iar unde au fost intransigenți să devină mai maleabili.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel