joi, octombrie 6, 2022

Mihai Voropchievici, anunț trist: „Lidia are nevoie de rugăciunile voastre să se facă bine”. Care este starea de sănătate a Lidiei Fecioru.

Îndrăgită și apreciată de foarte mulți români, Lidia Fecioru a lipsit pentru prima dată de la emisiunea săptămânală la care este invitat permanent, alături de numerologul Mihai Vorpchievici.

Mihai Voropchievici, anunț trist: „Lidia are nevoie de rugăciunile voastre să se facă bine”

Cătălina Porumbel, moderatorul emisiunii Adevăruri ascunse, de la Antena 3, a explicat că absența Lidiei Fecioru este una motivată. Bioenergoterapeutul s-a îmbolnăvit de Covid.

Te-ar mai interesa: Șocant! Dieta cu grapefruit aproape a provocat amp...

„Este bine. Îi urăm sănătate Lidie şi o aşteptăm alăuri de noi”, a explicat Cătălina Porumbel.

La rândul său, Mihai Voropchievici a făcut un apel către toţi cei care îi urmăresc în fiecare săptămână.

„Azi ne chinuim să respectăm ceea ce i-am învăţat pe cei de acasă, fără ajutorul Lidiei. Lidia are nevoie de ajutor şi de rugăciunile voastre să se facă bine, să fie sănătoasă şi să vină la muncă săptămâna viitoare”, a declarat Mihai Voropchievici.

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană, stând în picioare şi interior

Care este starea de sănătate a Lidiei Fecioru

Sâmbătă seara, Lidia Fecioru a postat un mesaj pe pagina de Facebook, în care și-a liniștit admiratorii. Bioenergoterapeutul a explicat de ce a ales să stea acasă, deși simptomele bolii nu sunt grave.

Te-ar mai interesa: Dieta daneză: scapi de 20 de kilograme în 13 zile!...

„Buna seara dragii mei! Am lipsit in aceasta seara, dar sunt bine. Am trecut prin (virus la moda). Nu am putut sa expun pe nimeni, ca sa fiu obligatoriu la emisiune.

Am preferat sa stau cumintica in casuta mea. Dar ne vedem saptamana viitoare cu siguranta. Va pup cu drag!”, a scris Fecioru.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private