Sari la conținut

Mihai Voropchievici: horoscop rune 4 – 10 martie. Nativul care este pe o pojghiță subțire de gheață și trebuie să fie extrem de prudent

horoscop rune 4 - 10 martie
Sursă foto: captură ecran Fanatik YouTube
Horoscop rune 4- 10 Martie. Schimbări interesante pentru nativi

Cel mai așteptat horoscop al săptămânii a sosit. Mihai Voropchievi a prezentat horoscopul runelor pentru perioada 4 – 10 martie. Toți nativii vor avea parte de schimbări interesante, însă la unii se recomandă prudență extremă.

Mihai Voropchievici: horoscop rune 4 – 10 martie. Berbec

Berbecii sunt pe punctul de a se muta din casă sau serviciu. Au două opțiuni, iar runa le spune că vor acționa favorabil indiferent de ce decizie au de luat. Pot, de asemenea, să apară și alte probleme care îi preocupă pe Berbeci, dincolo de mutatul de acasă sau schimbatul jobului, susține numerologul pentru Fanatik.

Mihai Voropchievici: horoscop rune 4 – 10 martie. Taur

Taurii au o săptămână în care se înconjoară, pur și simplu, de mister. Nu se poate discuta cu ei deoarece sunt distanți, sunt rezervați. Vor să fie doar ei și Dumnezeu, cu gândurile lor, așa că e bine să fie lăsați în pace, să nu fie agasați cu întrebări.

Mihai Voropchievici: horoscop rune 4 – 10 martie. Gemeni

Gemenilor le e sugerată o călătorie. Runa îi întreabă dacă și-au făcut bagajale, căci trebuie să pornească la drum. Tot ce contează în perioada 4-10 martie pentru nativii de aer este să aibă parte de vreme bună în destinația aleasă.

Mihai Voropchievici: horoscop rune 4 – 10 martie. Rac

Racii sunt atenționați să abordeze altfel problemele care îi interesează. Cu alte cuvinte, e cazul să schimbe tactica. Acolo unde a mers prost, trebuie să facă totul pe dos. Dacă au fost prea binevoitori și îngăduitori, e cazul să fie mai fermi pe poziție.

Mihai Voropchievici: horoscop rune 4 – 10 martie. Leu

Leul va da lovitura și se va produce un salt calitativ, rapid în existența lui. Nativii de foc au parte, așadar, de niște transformări uluitoare, benefice în destinul lor. Se anunță zile cu totul extraordinare.

Mihai Voropchievici: horoscop rune 4 – 10 martie. Fecioară

Fecioarele au o săptămână în care trebuie să fie pregătite să primească un mesaj, unul foarte important. Din tot noianul de mesaje, unul singur va fi cu adevărat esențial.

Mihai Voropchievici: horoscop rune 4 – 10 martie. Balanță

Pentru Balanțe, se dezvoltă săptămâna dragostei. Au parte de o iubire nouă și pasională, una fierbinte.

Mihai Voropchievici: horoscop rune 4 – 10 martie. Scorpion

Scorpionii sunt pe o pojghiță subțire de gheață și trebuie să fie extrem de prudenți în modul în care comunică, în modul în care lucrează cu oamenii ori cu valorile materiale. Prudența trebuie să fie la ordinea zilei chiar de luni, 4 martie 2024.

Mihai Voropchievici: horoscop rune 4 – 10 martie. Săgetător

Săgetătorii trebuie să fie pregătiți pentru o suită de schimbări majore chiar de la începutul săptămânii. Arcașii trebuie să știe, așadar, că toate lucrurile frumoase sunt pregătite pentru ei.

Mihai Voropchievici: horoscop rune 4 – 10 martie. Capricorn

Truditorii, Capricornii, au primit cea mai bună rună: Wunjo. Nativii de pământ s-au cam abonat la cea mai norocoasă rună. Sunt niște învingători și vor câștiga pe toate planurile, în mod sigur.

Mihai Voropchievici: horoscop rune 4 – 10 martie. Vărsător

Vărsătorii au runa de protecție divină: Eolh. Eolh îi protejează în fața tuturor forțelor malefice din Univers. Se vor simți în siguranță cu protecția acestei rune.

Mihai Voropchievici: horoscop rune 4 – 10 martie. Pești

Peștii au o săptămână destul de grea. Trebuie să aibă forța și tăria să depășească bine săptămâna 4-10 martie 2024.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel