vineri, ianuarie 27, 2023

Horoscop lunar DECEMBRIE 2022. BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Dragă Berbec, luna decembrie te va face dinamic și energic. Vei fi cu percepția foarte ascuțită și capabil să te descurci în timp util cu orice aspecte apar de rezolvat. Asigura-te că faci schimbările dorite înainte de mijlocul lunii, pentru că acum astrele te favorizează. Pot apărea unele obstacole minore, dar ele vor fi teportare și tu le vei putea depăși eficient. Dinamismul tău te va ajută să îți obții ce ți-ai propus și să simți succesul. Fii diplomat și vei fi recompensat.

Te-ar mai interesa: Medic român: Cura cu apă alcalină combate orice bo...

Una peste alta, sunt influențe pozitive predominante ce te ajută să avansezi lin prin lună. La final de an, relațiile tale devin resurse valoroase pentru că tu dăruieșți altora multă iubire și deschidere. Totuși, îți prinde bine să ai în preajma și persoane mai realiste și nesentimentale, mai raționale care să îți scoată ochelarii roz de la ochi, ceea ce este foarte important dacă ai de luat decizii pe termen lung.

Horoscop lunar DECEMBRIE 2022. TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Dragă Taur, luna decembrie vei avea de-a face, că mereu, cu multe solicitări ce te stresează. Că element pozitiv, îți va fi ușor să închizi definitiv anumite uși și să clarifici situații, în special cele legate de statutul tauu profesional și financiar. Poate te gândești și să faci compromisuri că să îți stabilizezi câștigurile. Focuseaza-te pe unele planuri din trecut care pot fi readuse la viață. Dacă faci mișcările potrivite, poți realiza multe lucruri care te fac să zâmbești din nou.

Te-ar mai interesa: Eructațiile (râgâielile) excesive pot fi un semn d...

Totodată, din cauza lui Marte în Gemeni, mai ai de trăit și experiență de a da drumul. Să dai drumul la ce? La orice te strâmtorează, te face dur și nerăbdător. Treci prin viață în decembrie într-un stil mediteranean, deși vremea și stresul sărbătorilor nu te îmbie la asta. Însă procedează diferit față de ceilalți – Uranus, căruia îi place mereu să facă notă discordantă, te va susține. Un ritm mai lejer nu este un panaceu, dar dacă ai clipe de relaxare te deschizi mai ușor către bogăția de oportunități că să te bucuri de viață total diferit.

Te-ar mai interesa: Cauzele urinării frecvente noaptea la femei și băr...

Horoscop lunar DECEMBRIE 2022. GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Dragă Gemeni, decembrie are pentru multe multe surprize plăcute dar și unele provocări ce datează din cauza greșelilor din trecut. La începutul lunii, vei fi destul de sensibil și incapabil să acționezi rațional. Un tumult intern, plin de insecurități pentru viitorul tău și îndoieli legate de deciziile tale, îți va cam lua din energie. Evita să acționezi după aceste emoții; astrele te ajută să rezolvi mai târziu în luna aceste aspecte. Nu lua decizii finale în prima parte a lunii.

Te-ar mai interesa: Trei zodii de femei cărora niciun bărbat nu le poa...

Sunt încă multe elemente pe care să le iei în calcul și riști să ofensezi inutil pe cineva. Deja în a două parte a lunii ai grad mare de libertate și poți da creativității spațiu nelimitat, în special dacă este în serviciul idealurilor tale. La final de an sunt constelații ce te susțin ce implică cooperarea cu alții.

Horoscop lunar DECEMBRIE 2022. RAC (22 iunie – 23 iulie)

Dragă Rac, decembrie îți va aduce schimbări importante în domenii de baza ale vieții. Deși pot părea dure, ele îți afectează pozitiv întregul viitor. Te vei decide să îți schimbi viziunea și teoriile despre viață pentru că ele nu se mai potrivesc realității curente. Răbdarea și caracterul tău stabil îți vor defini relațiile, întrucât oamenii din jurul tău vor avea încredere în ține și se vor baza pe ține. Folosește darul răbdării că să acționezi doar la momentul potrivit. Altfel, dacă alergi prea impulsiv spre înainte, te poți sabota singur.

Te-ar mai interesa: Boala de plămâni gravă care face ravagii printre c...

Zodia Rac - Freepic
Zodia Rac – Freepic

Întâi, fii foarte clar ce vrei de fapt să obții și mai ales de ce este important pentru ține. Apoi privește în jur și vezi dacă este în aliniere cu spiritul întregului. Și după ce eșți convins de asta, atunci acționează și pune-ti ideile în practică, chiar dacă sunt neobișnuite, cu atât mai mult atunci! Acum poți realiza așa de multe pentru ține și să faci și bine altora.

Horoscop lunar DECEMBRIE 2022. LEU (24 iulie – 23 august)

Dragă Leu, decembrie îți va aduce multe surprize pozitive și multă activitate în fiecare domeniu al vieții de zi cu zi. Ești dispus să accepți fiecare provocare care te face să mai scapi de stres și poveri venite din obligațiile zilnice. Această atitudine este una valoroasă pentru ține acum pentru că astfel vei face cunoștințe interesante care îți vor defini viitorul. După mijlocul lunii, ai nevoie să fii serios, responsabil și răbdător.

Nu te grăbi în mișcări diferite pentru că nu sunt favorizate. Spre finele lunii, poți lua decizii importante despre orice subiect financiar care ți-a dat bătăi de cap. Nu pierde ocazia să stabilizezi lucrurile. Dacă totul rămâne la fel, nu ai nevoie de soluții noi. Dar în situații noi, ceva nou îți va veni în minte iar viață ta se va colora frumos. Relaxează-te în necunoscut și ai încredere în abilitățile tale foarte bune că să faci maxim din orice situație.

Horoscop lunar DECEMBRIE 2022. FECIOARĂ (24 august – 23 septembrie)

Dragă Fecioara, decembrie va fi excepțională, plină de dinamism și energie care te vor ajută să îți rezolvi problemele. Astrele te favorizează și vei profită de acest favor că să te apropii de țelurile tale mari. Poți începe schimbând lucrurile ce te deranjează și asta îți va crește starea de spirit. Până spre mijlocul lunii, multe se vor schimbă. Dinamismul și talentele tale te vor ajută să depășești obstacole. Ține minte, orice dificultate este doar temporară și totul va fi bine la final de an.

Fii optimist toată lună când vine vorba de inima, creativitate și muncă. Fii atent și la polaritatea dintre minte și emoții care tinde să preia controlul spre finele anului. Nu alege nici una, nici altă. În schimb, alege în funcție de ce influențează o situație mai pozitiv și ce te face să simți mai multă bucurie.

Horoscop lunar DECEMBRIE 2022. BALANȚĂ (24 septembrie – 23 octombrie)

Dragă Balanță, luna decembrie va fi plină de suișuri și coborâșuri și te vei agită să te descurci cu toate situațiile de rezolvat, în special cele spontane. Poți petrece mult timp rezolvând lucruri și în acest timp vor apărea și oportunități pozitive și neașteptate. Oameni noi vor intră în viață ta și o vor schimbă în bine, grație și sociabilității și talentului tău natural de a relaționa cu oricine. Spre mijlocul lunii, e bine să te întrebi ce vrei de fapt de la viață ta, că să nu mai pierzi timpul cu lucruri care nu au nimic să îți ofere.

Numai așa vei câștigă ceva bun în aceste zile aglomerate. Emoțiile, pe care tu oricum nu le plăci prea mult, pot avea o putere foarte mare asupra ta și asupra mediului tău. Cei care sunt controlați de ele nu au nevoie de apărare ci mai degrabă de compasiune. Ai grijă să nu fii înghițit de ele. Finalul anului este despre perspective lărgite, context mai mare, social, politic, spiritual.

Horoscop lunar DECEMBRIE 2022. SCORPION (24 octombrie – 22 noiembrie)

Dragă Scorpion, decembrie te va găși în continuă mișcare și activitate nesfârșită. Sociabilitatea ta va fi crescută și intențiile de a-ți îmbunătăți imaginea publică te va face să iei inițiative importante. Prietenii tăi, rutină zilnică și ambientul plăcut te vor relaxa de la ritmurile intense ale vieții care uneori pare așa de greu de dus. În a două parte a lunii, ascultă-ți instinctul și te vei prinde de toate jocurile competitorilor și rivalilor de la spatele tău. Orice dificultate în relații în decembrie va fi depășită cu dialog si bună înțelegere.

Până la Luna nouă din 23 decembrie, încearcă să te ridici mereu deasupra oricăror preocupări personale și să te gândești că prin ceea ce faci să aduci un beneficiu și mediului, altor oameni, animalelor, poate material sau poate spiritual. Găsește propria ta formă de a contribui, una care să îți aducă bucurie. Luna plină îți va întări marile tale atuuri: inima caldă, empatie, devotament. Fii pentru ține dar și pentru alții.

Horoscop lunar DECEMBRIE 2022. SĂGETĂTOR (23 noiembrie – 21 decembrie)

Dragă Săgetător, decembrie va începe cu multe angajamente și misiuni pentru ține pe care trebuie să le faci că să descurci toate aspectele ce te preocupă. Planetele pot face că lucrurile să fie destui de ambigue. Pe de altă parte, te vei simți eliberat de anxietate și obligații și îți poți promova planurile exprimându-ți ideile și credințele. Există și riscul să experimentezi un fel de criză de identitate, în special în domeniul activităților zilnice.

Asigura-te că gândeșți repede dar nu acționa în grabă; aplică soluții practice și menține-ti optimismul pentru că tu știi foarte bine că poți duce chiar și cel mai dificil lucru de făcut. Mergi după principiul: “Eu am limite, dar orice fac, fac cât de bine pot.”. Dificultățile ce apar vor fi depășite ușor dacă respecți și opiniile altora și nu încerci să îți impui propriile idei și crezuri cu tot dinadinsul. Decizii bine gândite te vor duce la un aranjament financiar foarte bun la finalul lunii.

Horoscop lunar DECEMBRIE 2022. CAPRICORN (22 decembrie – 20 ianuarie)

Dragă Capricorn, decembrie va fi o luna foarte dinamică pentru ține. Evita oamenii care caută conflictele și profită din plin de oportunitățile primite că să îți rezolvi obligațiile și sarcinile. Încearcă să rezolvi problemele din finanțe și stinge neînțelegerile cu oamenii apropiați emoțional de ține. Tu știi că, în ciuda multor talente pe care le ai, nu te poți descurcă de unul singur. Spre finele lunii, lucrurile necesită mai multă atenție și efort, în special legat de subiecte sensibile care pot cauza conflicte cu cei dragi.

Chiar dacă nu poți fi prea diplomat, încearcă să nu fii dur în cuvintele și acțiunile tale dacă vrei să menții un echilibru. Relaxează-te în ceea ce ești și ceea ce poți face și nu te lasă să funcționezi sub presiune, apoi totul va ieși minunat.

Horoscop lunar DECEMBRIE 2022. VĂRSĂTOR (21 ianuarie – 19 februarie)

Dragă Vărsător, decembrie îți va aduce și susuri și josuri, așa cum este și viața, dar îți aduce și schimbări care te vor face foarte fericit. Viață zilnică va fi intensă și va trebui să iei câteva decizii importante despre viitorul tău profesional. Imaginația și logică îți vor fi ascuțite, în timp ce sensibilitatea va crește și te va tentă să te bucuri mai mult de lucruri. Te vei bucură de o perioada de purificare emoțională dar și de o stare de spirit pozitivă care te va ajută la viață de zi cu zi. Până la finele lunii, vei fi ajuns la concluzii valoroase despre ce vrei și ce ai de făcut că să reușești. Ai răbdare!

Dacă e posibil, în prima săptămâna a lunii nu lua decizii importante, pentru că poate veni informație nouă pe durata lunii care să îți influențeze acțiunile. Dar după aceea, lucrurile vor merge ușor. Doar în preajma Crăciunului pot fi tensiuni cauzate de așteptările tale prea mari sau de așteptările altora asupra ta. Relaxează-te, e ceva trecător. Oricum va birui ceea ce contează cu adevărat, potrivit SfatulParinților.

Horoscop lunar DECEMBRIE 2022. PEȘTI (19 februarie – 20 martie)

Dragă Pești, decembrie poate părea să nu fie cea mai ușoară luna pentru ține însă este benefică cu adevărat. Cu mișcări metodice și pași bine planificați, poți merge mai departe cu brio atât în job cât și în viață personală. Dacă vrei să reușești mai mult, va fi nevoie să îți reexaminezi atitudinea și opiniile, cel puțîn in ceea ce privește mediul apropiat, că să obții un echilibru ce să te calmeze. Nu forță lucrurile la limita și nu lasă lucrurile mici să te irite, pentru că nu se merită chiar orice. Profită de capacitățile tale și de percepțiile bune că să explorezi noi surse de satisfacții. Te va ajută să te destresezi de la presiunile zilnice.

Ai grijă și la tendința să îți supraestimezi puterile deși acestea pot scădea vizibil. Conversațiile te ajută să rămâi realist și astfel să ai idei bune și eficiente. Nu termină anul fără să cureți orice neînțelegere cu alții. Orientează-te spre un viitor pozitiv și evita să fii nostalgic după idei sau așteptări neîmplinite.

 

 

 

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private