sâmbătă, aprilie 1, 2023

Ministru intrat în izolare, la doar 24 de ore după ce s-a vaccinat anti-covid. „Faceți tot posibilul să rămâneți sănătoși!”

La doar o zi după ce s-a vaccinat anti-covid, ministrul Culturii a anunțat pe pagina sa de Facebook că intră în izolare. Bogdan Gheorghiu a aflat în cursul zilei de joi că a intrat în contact cu o persoană confirmată pozitiv cu Covid-19.

„Am aflat astăzi că am intrat recent în contact cu o persoană confirmată pozitiv cu COVID-19. Din fericire nu mă simt rău, nu am vreun simptom specific, dar urmez protocolul și m-am izolat. După ce voi efectua testul și voi afla rezultatul, voi vedea care este calea de urmat. Până atunci, lucrez de acasă, iar echipa mea are grijă ca lucrurile să decurgă normal.
Așa cum scriam dimineață, faceți tot posibilul să rămâneți sănătoși!”, este mesajul lui Bogdan Gheorghiu.

Ministru intrat în izolare. „Simt că ne apropiem de momentul în care ne vom relua, pe cât posibil, viața așa cum o știam”

În mod paradoxal, cu doar 24 de ore în urmă, ministrul Culturii scria pe Facebook, după vaccinare, simte că se apropie „momentul în care ne vom relua, pe cât posibil, viața așa cum o știam”.
„Astăzi, de Ziua îmbrățișărilor, vă doresc și îmi doresc să scurtăm împreună timpul până când ne vom putea lua în brațe bunicii, părinții sau prietenii. Simt că ne apropiem de momentul în care ne vom relua, pe cât posibil, viața așa cum o știam.
De aceea îndemn la răbdare, să nu abandonăm purtatul măștii și la bunele obiceiuri impuse de pandemia provocată de SARS-CoV-2. În urma vaccinării ce a avut loc ieri, nu am avut niciun disconfort sau reacții adverse”, declara Gheorghiu cu doar 24 de ore înainte de a intra în izolare.

 

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private