sâmbătă, decembrie 3, 2022

S-a vaccinat anti-covid la aproape 100 de ani! „Se poate ajunge la această vârstă prin liniște sufletească și ponderare în tot ceea ce faceți”.

Octavian Leru are de 99 de ani și este președintele de onoare al Asociației Naționale a Veteranilor de Război. Acesta a fost general în timpul celui de-al Doilea Război Mondial și luni, 18 ianuarie 2021, s-a vaccinat împotriva COVID-19 la Spitalul Universitar de Urgență Militar Central „Dr. Carol Davila”.

Te-ar mai interesa: Alimentul care costă doar un leu și ameliorează ze...

S-a vaccinat anti-covid la aproape 100 de ani!

„La onorabila vârstă de aproape 100 de ani, președintele de onoare al Asociației Naționale a Veteranilor de Război, general-locotenent (rtr.) Octavian Leru, s-a vaccinat luni, 18 ianuarie, la Spitalul Universitar de Urgență Militar Central „Dr. Carol Davila”, împotriva COVID-19.
„Să învățați, iar în viață să faceți ceea ce vă place. Să vă alegeți meseria pe care o doriți și să munciți. Altfel, este rău și pentru voi, dar mai ales pentru cei cu care lucrați. Să știți că se poate ajunge la această vârstă prin liniște sufletească și ponderare în tot ceea ce faceți.” – general-locotenent (rtr.) Octavian Leru, absolvent al Școlii Militare de Ofițeri de Artilerie și veteran al celui de-Al Doilea Război Mondial cu Regimentul 4 Artilerie Grea
Printr-un gest de camaraderie și respect, personalul activ din Ministerul Apărării Naționale va da întâietate veteranilor de război, răniților în teatrele de operații, pensionarilor militari cu vârste de peste 65 de ani și celor cu boli cronice.
Vă mulțumim și vă transmitem multă sănătate, domnule general!”, se arată într-un comunicat publicat pe pagina oficială RO vaccinare.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private