Sari la conținut

„Minora” lui Buhnici în costum de baie la 41 de ani! Imaginile HOT ale momentului

Lorena Buhnici, soția celui mai detast vlogger la ora actuală, a ajuns în centrul atenției prin prisma declarațiilor soțului ei. Acesta a susținut că soția lui arată ca o minora și le-a sugerat femeilor cu vergeturi și celulită să meargă la sală și să nu meargă la mare să își expună pielea.

„Venim la mare ca să vedem piele și aș vrea ca pielea aia să nu aibă vergeturi. Deci, dacă ați investi în săliță cât investiți în tatuaje, cred că am fi toți mai bine. Încurajez pe toată lumea să dea un pic pe la sală”, este o parte din declaraţia care a scandalizat întreaga ţară.

Buhnici se declară norocos cu o aşa soţie, care arată ca o minoră, precizând că acest cuvânt a fost folosit drept compliment, nicidecum că ar fi atras de minore:

„Eu am noroc că am o nevastă care arată ca o minoră. Uită-te la ea! Câți ani îi dai? Dacă îți spun vârsta reală o să înțelegi că e minoră. Dacă scazi cât i-au dat tu, cu cât are ea, minoră iese”

Lorena Buhnici imagini HOT în costum de baie

La 41 de ani, soția vloggerului, chiar arată super HOT în costum de baie, iar potrivit imaginilor din rețelele sociale aceasta urmează un stil de viaţă extrem de sănătos, are o alimentaţie echilibrată, iar mişcarea fizică nu lipseşte din programul ei fizic.

Soţia lui George Buhnici a reacţionat, pe Instagram, într-un mod surprinzător, precum George, ambii din postura de victime.

„Un interviu în care informaţia clară a fost scoasă din context a dus la „priceperea” unor oameni de a ataca şi de a arăta cu degetul.

Da, avem un număr mare de obezi (copii şi adolescenţi) în ţara asta şi cineva (soţul meu) a spus-o mai direct… la televizor. Când spun medicii nu mai facem postări în social media şi nici nu mai criticăm. De fapt, nici nu auzim!

Cât despre ideea de misogin… cred că mulţi nu au aflat definiţia corectă. Las un link către… subiectul corect… ca să puteţi dormi liniştite/liniştiţi la noapte”, a scris Lorena Buhnici 

Etichete:

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel