luni, martie 1, 2021

Mintea umană este surprinzătoare, un vast teritoriu cu posibilități infinite. Suntem diferiți, chiar asta este frumusețea.

Care sunt tainele din mintea ta? Cum gândești? Trăsăturile sunt dezvăluite de alegerea uneia dintre aceste forme.

Fiecare are un anume comportament și se poartă într-un anume fel, în funcție de felul în care TU gândești. Tu percepi, mintea ta trage concluziile.

Alegerile tale, în schimb, pot dezvălui informații despre modul de gândire pe care îl ai.

Hai să vedem cum funcționează mintea ta

Alege una dintre aceste opt forme. Care ți se pare ție cea mai interesantă.

Forma 1

Este o formă simplă, fără complicații. Dacă ai ales-o, asta denotă că ești atras de lucrurile simple și exacte în viață. Mintea ta e făcută să înțeleagă, să rezolve probleme, să tragă concluzii. Ai talentul de a simplifica chiar și cele mai complexe lucruri în viață, mergând mereu la rădăcina cauzei.

Forma 2. Detalii și atenție

Este o formă mai complexă, dacă ai ales-o, să știi că mintea ta este înclinată spre detalii. Ai tendința de a aprofunda subiectele, de a ”tăia firul în 4”, de a afla toate detaliile, înainte de a veni cu o soluție. Ești perspicace, atent și meticulos.

Forma 3. Simplu și curajos

Nu este ceva complex. Dacă ai ales această formă, să știi că mintea ta tânjește  după simplitate și curaj. Ești deschis și direct cu gândurile și relațiile tale. Găsești adesea bucurie în frumusețea simplă a vieții.

Forma 4: Mister

Forma aceasta pare complexă și complicată, prin suprapunerea mai multor linii. Din punct de vedere geometric, nu este nimic complicat. Deci simplu la bază, misterios la prima vedere. E nevoie de timp să deslușești suprapunerea formelor, dar este și frumos, în același timp.

Dacă ai ales această formă, află că ai o minte formată din multe straturi și niveluri. Personalitatea și modul tău de a gândi sunt complexe, uneori întortocheate. Ești misterios și imprevizibil, într-un mod plăcut, și faci față impecabil surprizelor și loviturilor vieții.

Forma 5: Orientat spre soluții

Este o formă ușor de urmărit, chiar dacă are multe linii și suprapuneri. Dacă ai ales această formă, mintea ta este concentrată pe soluții. Nu vrei să stai să le tărăgănezi, ci de îndată să le rezolvi. La orice problemă, găsești cumva o soluție. Ești concentrat, eficient și găsești răspunsuri mai repede decât ceilalți.

Forma 6: Deschis și liber

Este o formă simplă, cu câteva colțuri neașteptate, o formă orientată în exterior.

Dacă ai ales-o, ești deschis și extrovertit. Ai tendința să gândești din punctul de vedere al celorlalți și permiți celorlalți să pătrundă, ușor, în lumea ta. Ești și în exterior la fel ca pe interior, te simți bine cu ceilalți și simți că nu ai nimic de ascuns.

Forma 7: conștient și gata de a împlini un scop

Este o formă amănunțită, șlefuită atent. Fiecare linie se întoarce la sursa centrală. Dacă alegi această imagine, mintea ta tinde să fie mai introvertită.

Adori să trăiești în lumea gândurilor tale și valorizezi cunoașterea de sine. Tot ce faci are un scop și personalitatea ta complexă este în acord cu sufletul tău. Sinele tău este superb și subtil reflectat de oamenii cu care alegi să te înconjori.

Forma 8: Frumusețe și creativitate

Este ceva plăcut din punct de vedere estetic. Deși are multe straturi, este liniștitoare, când o privești, și ușor de înțeles.

Dacă ai ales această formă, mintea ta e atrasă de lucruri de o frumusețe elaborată sau subtilă, pe care mulți nu o pot vedea. Ești creativ, artist, dar mereu țintești perfecțiunea. Știi să te bucuri, să cauți și să apreciezi cele mai bune lucruri în viață.

Ultimele stiri

Parteneri