luni, noiembrie 28, 2022

Grâul verde încolțit, minunea vindecătoare, este folosit în multe tratamente de cître terapeuți. Este la înde,âna tuturor, dar mulți dintre noi nu îl folosim pentru că nu știm ce minuni face pentru sănătate.

Minunea vindecătoare: LEACUL pentru 100 de boli

Sucul de grau verde încolțit nu este aliment sau supermedicament? Medicul Erp – Thomas susținea că, bagajul micronutrițional a 3 litrii de suc de grâu verde încolțit organic este echivalent cu cel a peste 70 Kg de legume de grădină cultivate în condiții bio.

Te-ar mai interesa: Alertă sanitară! Experimentul secret cu care cerce...

În prezent se cunoaște că sucul de grâu verde încolțit organic este extrem de benefic pentru sănătate. Sucul verde conține minerale, fier, magneziu, calciu, potasiu, fosfor și zinc.

La acestea se adaugă cantităţi impresionante de clorofilă, aminoacizi,antioxidanţi, enzime, fitohormoni (n.r. – hormone vegetal; substanță prezentă în plante care stimulează înflorirea, creșterea și dezvoltarea acestora) și vitamina A, vitaminele din grupul B, vitamina C, E, K, D şi PP, potrivit EVZ.

Practic, o doză din acest suc este egală cu consumul de vegetale de 2 ½ kg, conţine 92 de minerale esenţiale pentru organism. De asemenea, conţine mai mult de 20 de lipide. Adică mai multe proteine decât orice alt aliment.

Te-ar mai interesa: Vești bune pentru românii care au boala Crohn. Pri...

În sucul din grâu verde încolțit se găsesc peste 30 de enzime si 70% clorofilă. Sucul supranumit ”sângele verde” este perfect și pentru tratarea neoplaziilor. Clorofila formează legături chimice strânse cu unii agenți cancerigeni, iar asta duce la reducerea sau împiedicarea absorbţiei intestinale a acestora.

Licoarea din grâu verde încolțit, minunea naturii

Clorofila neutralizează mulţi radicali liberi și asigură protecție împotriva radiaţiilor şi a efectelor secundare ale chimioterapiei. Consumul sucului-minune are efecte împotriva îmbătrînirii şi pentru cei care sunt supraponderali sau obezi. Totodată, este foarte bun pentru fumători şi bolnavii de TBC.

Te-ar mai interesa: De ce e bine să mănânci semințe de floarea-soarelu...

Mai trebuie spus că poate fi folosit și de persoanele care au acnee, eczeme și afecţiuni hepatice. Sucul de grâu verde încolţit întăreşte imunitatea și efect calmant asupra sistemului nervos. Îmbunătăţeşte vederea – curăţă organismul de plumb, cadmiu, mercur, aluminiu și cupru.

Efectele benefice importante ale sucului de grâu verde încolțit s-au constatat și în:

  • Cadrul curelor de depurare și dezintoxicare, în demersurile anti-aging (împotriva îmbătrânirii) și de reducere a greutății corporale din supraponderalitate și obezitate;
  • Hematologie (deoarece preparatul stimulează eritrogeneza – formarea globulelor roșii în sânge) susținerea nutrițională a sportivilor de performanță a alpiniștilor montani și a scufundătorilor (preparatul stimulează creșterea și menținerea la nivele sporite a numărului de eritrocite, a concentrației lor în hemoglobină, a hematocritului și a valorii hemoglobinemiei);
  • Susținerea nutrițională a pacientului seropozitiv HIV sau cu SIDA și a celui cu leuconevraxie (scleroză multiplă/în plăci)
  • Profilaxia cancerelor în general și a celui de parenchim pulmonar în special, prin diminuarea fibrozei pulmonare a fumătorilor și a celor care au suferi de TBC;
  • Afecțiuni de mai mică gravitate precum: acneea, eczemele, tendința la infecții recidivante, tulburările de oxigenare cerebrală sau a altor țesuturi, afecținile hepatice, metabolice etc., unde sucul de grâu verde încolțit consumat regulat acționează impresionant.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private