marți, decembrie 6, 2022

Mioara Roman, fosta soție a lui Petre Roman, ajunsă la vârsta de 82 de ani este internată într-un azil de bătrâni în Snagov, unde fiica ei Oana Roma trece zilnic. Deși o femeie puternică de-a lungul vieții, asupra Mioarei Roman se văd urmele neputinței, a bătrâneței și a bolilor.

Zilele aceasta, Oana Roman , a publicat pe Instagram câteva poze emoționante cu femeia care i-a dat viață. Oana și-a răsfățat mama cu o vizită la coafor. La 82 de ani, femeia este slăbită de boală și de etate, însă a rămas elegantă, demnă și cochetă.

Te-ar mai interesa: Sunt cadavrele noastre viitorul sustenabilității? ...

Oana Roman, imagini emoționante cu mama ei, Mioara Roman

„Am venit la mama, am fost la masă împreună și stăm de vorbă. Am găsit-o în formă, era la ora de kinetoterapie. Are parte de toate îngrijirile aici și sper să reușim să meargă cât de cât mai ușor cu ajutorul terapiei de recuperare.

Mama e bine, dar eu plec zilnic de aici cu sufletul greu, pentru că mi-aș dori să pot face o minune și să dau timpul înapoi. Știu că aici ea are singura șansă să mai poată merge, făcând recuperare”, a scris Oana Roman, pe Instagram, în dreptul unor imagini emoționante cu Mioara Roman, proaspăt ieșită de la coafor și la machiaj.

Te-ar mai interesa: Șofer de ambulanță, înjunghiat în casa celui pe ca...


Mioara Roman a stat numai prin spitale în ultimii doi ani

În ultimii ani, Mioara Roman a stat mai mult ptin spitale și centre de recuperare. Fosta soție a lui Petre Roman a suferit câteva intervenții chirurgicale care au destabilizat-o: s-a operat de colecist, apoi i-a fost scos un lipom infectat. Mioara Roman a fost diagnosticată și cu un Parkinson agresiv și a avut mâna dreaptă paralizată.

Mai mult, nu a scăpat nici de Covid-19. De parcă toate astea nu ar fi de ajuns, o infecție urinară i-a pus viața în pericol, după cum a povestit chiar Oana: „Infecția urinară a fost foarte urâtă. Spre sepsis. Din păcate, are probleme din ce în ce mai dese din cauza vârstei.

Te-ar mai interesa: Câtă pâine e indicată pe zi? Nutriționist: ”Mental...

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private