Sari la conținut

Mirabela Dauer, lupta cu o boală cruntă. „De ce, Doamne, mi-ai facut asta?”

Mirabela Dauer, o voce de aur, dar și o luptătoare desăvârșită. Marea artistă și-a deschis inima și a povestit despre diagnosticul crunt ce i-a pus credința la încercare: cancerul.

Cântăreața mărturisește a fost cel mai greu moment din viața ei și așa zișii prieteni nu i-au fost alături. Abia când artista a învins boala, aceștia au început să o caute din nou.

”Dumnezeu este singurul meu prieten! N-am fost niciodata suparata pe el! Noi, pacatosii, suntem tentati sa spunem: de ce, Doamne, mi-ai facut asta? El nu are nicio vina! Dumnezeu, pe cine iubeste incearca! Tot timpul m-a ascultat, acum 5 ani am avut o cumpana imensa si am iesit triumfatoare! Cine m-a ajutat? El si ingerii Lui, medicii! Numai El m-a scos din tot.

Aveam planificat un turneu in America si nu voiam sa merg, le-am zis ca vreau sa fac niste investigatii medicale. Atunci am fost la medicul meu, mi-a facut un RMN si au iesit prostii. Cand mi-a zis diagnosticul… l-am rugat pe doctor sa-mi aduca niste apa. Eu nu ma predau.

A fost cumpana cea mai grea a vietii mele! Am invatat sa nu mai ofer atat de mult, asta e dezamagirea vietii mele, astia cinci ani mi-au cam pus capac in ceea ce priveste prietenii, cunostintele. Nu-mi place sa fiu sufocata cu telefoane, dar o data pe luna sa ma intrebe ce fac, nu! Cand au vazut ca sunt vie, au revenit!”, a declarat Mirabela Dauer, în podcastul ”Altceva, cu Adrian Artene”.

Rutina de îngrijire a Mirabelei Dauer

Pe 9 iulie 2022, Mirabela Dauer a împlinit vârsta de 75 de ani. Are o carieră muzicală de peste 50 de ani și este una dintre cele mai apreciate cântărețe din România.

Mirabela Dauer

La 75 de ani, artista se menține în formă maximă. În urmă cu câteva luni, Mirabela Dauer a dezvăluit, în cadrul unei emisiuni, că are o rutină pe care o respectă încă din tinerețe. Mai exact, cântăreața merge lunar la tratamente de cosmetică pentru a-și menține aspectul tânăr.

În afară de aceste tratamente, Mirabela Dauer merge la masaj de mai multe ori pe săptămână. Aceasta merge foarte mult pe jos și are dureri de picioare, motiv pentru care alege să facă masaj.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.