miercuri, iunie 29, 2022

Mirabela Dauer, este fără doar și poate una dintre cele mai cunoscute și apreciate cântărețe de muzică ușoară din România. fiind iubită și apreciată de fanii din întreaga Românie și nu numai.

O prezentă discretă de-a lungul anilor, Mirabela Dauer și-a deschis sufletul în fața publicului și a povestit drama prin care a trecut acum 4 ani.

Îndrăgita artistă a fost diagnosticată cu o formă de cancer, veste pe care a primit-o de la medicul ce o trata și îi este prieten apropiat. Cântăreața a dezvăluit, în cadrul podcastului lui Horia Brenciu, ,,Lucruri simple”, că acesta i-a ascuns o vreme boala de teama reacției pe care o va avea.

Te-ar mai interesa: Băutura aurie care scade glicemia! Este indicată a...

„Eu ziceam: „Ce ai, dragă, de nu mai vorbești cu mine?”. „Păi am avut aia…”, tot o lălăia cu mine… „Știi că pe mine nu mă ține chestia asta, spune-mi adevărul!”.

Și a venit într-o sâmbătă la mine și mi-a zis: „Fato, ai cancer”. La care eu, în inconștiența mea normală: „Da? Și ce facem acum?”. Eu zâmbeam, iar el se gândea dacă mai sunt normală sau am avut un șoc.”, a mărturisit Mirabela Dauer.

După ce medicul i-a dat verdictul crunt, Mirabela Dauer a fost abandonată de prieteni și s-a simțit extrem de singură. Artista a mărturisit că au fost doar două-trei persoane care au sprijinit-o și care i-au fost alături după vestea primită.

Te-ar mai interesa: Cei mai mari dușmani ai creierului. Vlad Ciurea: „...

„M-a întărit Dumnezeu. E singurul care a stat lângă mine. Am avut 2-3 persoane care au stat lângă mine, dar aia e altceva, sunt sufletul meu, prietenii mei, câțiva.

Prietenii ăia, hora aia mare de prieteni care stăteau, ciuguleau în jurul meu, a dispărut. S-au gândit că dau colțul și la ce să o mai băgăm în seamă.”, a precizat celebra solistă.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private