sâmbătă, iunie 25, 2022

Statele Unite au anunțat că au descoperit un tratament revoluționar pentru bolnavii de cancer. Departamentul de oncologie al Centrul de cercetări City of Hope din Duarte, California, a reușit să dezvolte, împreună cu o companie specializată în noi terapii împotriva cancerului, un tratament inovator contra acestei boli. Mai mulți pacienți au fost deja injectați cu virusul care ucide cancerul.

Te-ar mai interesa: Cele mai frecvente tipuri de cancer la tineri. Pre...

Potrivit oamenilor de știință s-a demonstrat că virusul, cunoscut sub numele de Vaxinia, micșorează tumorile de colon, plămâni, sâni, ovare și pancreas ale pacienților, după efectuarea mai multor teste pe animale.

Dr. Tudor Ciuhodaru: Rezultate fantastice

Despre acest nou tratament revoluționar a vorbit la România Tv și medicul Tudor Ciuhodaru.

„Se caută tot felul de tratamente revoluționare și să știți că de tratament viral se vorbește din 1922. De fapt acesta este un vaccin, un virus variolic modificat, sunt mai multe combinații de genomi, unele menite pentru creșterea eficienței radioterapiei țintite, iar celelalte terapii. Sunt deocamdată terapii revoluționare, în studiile clinice și-au demonstrat eficiența. Se vorbea chiar din aprilie despre rezultatele fantastice pe diverse forme de tumori, fie că sunt injectate intratumoral, fie că sunt administrate intravenos.

Te-ar mai interesa: Monica Pop, după ce a fost operată de cancer pentr...

Așa că, uitați-vă, că pot fi și virusuri, atenție, face parte din cele care circulă liber, adică variola, variola maimuței și tot ce mai vreți dumneavoastră acolo, iar ele sunt folosite așa cum trebuie, sunt utilizate corespunzător și pot reprezenta o speranță, mai ales pentru formele rezistente de cancer și cred că și această soluție poate fi luată în considerare. Este, într-adevăr, primul pacient injectat, dar să știți că profesorul care a descoperit acest vaccin spune că trebuie să ajungă la cel puțin 100 de cazuri pe care să facă măcar o statistică parțială, restul datelor datelor de până acum oferă o mare speranță fiind legate doar pe rezultatele de laborator. Sper să fie respectate toate etapele de testare, astfel încât să se ofere un tratament sigur pentru pacienții care alte speranțe nu au.”, a declarat Tudor Ciuhodaru, la România TV.

Te-ar mai interesa: Cât de periculos este leșinul: 5 semne care alerte...

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private