Sari la conținut

Mircea Badea: „Am venit la emisiune și în cârje…”

Sursa foto: arhiva Doctorul Zilei
Mircea Badea, despre referendumul familiei

Mircea Badea: „Am venit la emisiune și în cârje…!” Mai mulţi politicieni au depus, la Parlament, un proiectde lege prin care propun ca persoanele salariate să primească liber cu ocazia zilei de naştere. În acest context, Mircea Badea și-a spus părerea despre nouă propunere legislativă.

Legat de acest proiect legislativ, Mircea Badea a spus că el a muncit de sărbătorile legale, de ziua lui de naștere. Mai mult, acesta spune că a venit la emisiune în cârje, a doua zi după o intervenție chirurgicală la genunchi.

„Ar fi extraordinar… Senzațional… Eu niciodată nu am înțeles cum este cu zilele libere pentru că am muncit în toate zilele: de sărbătorile legale, de ziua de naștere, ba chiar am venit la emisiune și în cârje, a doua zi după operația la genunchi, cu pungile de gheață după mine. Dar sunt fan acordării de zile libere!”, a spus Mircea Badea în emisiunea ”În gura presei”.

În 2016, când acesta avea o activitate intensă la sala de sport şi în aer liber și nu dădea de bănuit că va avea de suferit o afecţiune serioasă. Poate ritmul său alert susţinut în poate să-i fi cauzat durerea la genunchi. Cert e că el a ajuns pe mâna unui medic chirurg

După intervenția chirurgicală, vedeta TV a spus că a suferit o operație de menisc și  ligamente încrucișate și că totul a fost un succes.

Mircea badea: M-am operat la genunchi, de menisc, de ligamente încrucișate

”Aveam niște probleme la genunchi de destul de multă vreme și am decis că e momentul să le rezolv, ca să nu se agraveze mai mult. M-am operat la genunchi, de menisc, de ligamente încrucișate, tot tacâmul”, a spus Mircea Badea, duminică, într-o intervenție prin Skype, la emisiunea Sinteza Zilei, de la Antena 3.

Acesta a mai spus că ”urmează nouă luni de recuperare, ca să redevin aproape cum eram din punct de vedere fizic”, a spus Mircea Badea, care a explicat că va începe să meargă cu cârje.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel