Sari la conținut

Mircea Badea: Eu mă duc la război. Spun acest lucru public! Mi-am anunțat și familia

Sursa foto: arhiva Doctorul Zilei
Mircea Badea, despre referendumul familiei

Mircea Badea a declaract că, în cazul în care România va fi implicată în conflictul dintre Rusia și Ucraina, a hotărât să meargă la război.

„Am tot văzut și tot vom vedea știri despre refugiați, majoritatea absolut emoționante, știri despre bombardamente. Eu voi vorbi și despre alte lucruri, cum ar fi, de exemplu, despre faptul că peste tot ni se spune că este aglomerație la pașapoarte. Românii își fac pașapoarte pentru că le este frică de război – așa ne spun ziarele. Pe bune dreptate te întrebi dacă, nu cumva, vine nenorocirea și pe aici. Vorba băiatului meu: Tată, dacă România ia și ea război? De parcă ar fi coronavirus”, a spus Mircea Badea la începutul emisiunii sale de la Antena 3, „În gura presei”.

„Vreau să vă spun că m-am decis”, a zis, ulterior, Mircea Badea. „Mi-am anunțat și familia, la radio, în direct. Dacă e să ia România război, eu mă duc la război! Deci, am decis asta. Spun acest lucru public. Dacă se întâmplă, eu mă duc la război. În niciun caz dintr-un mare patriotism, imediat explic ce m-a apucat. Așa cred eu că trebuie. Adică în cazul meu, nu știu în cazul altora. Cred că trebuie”, a zis Mircea Badea.

Mircea Badea a comentat declarațiile lui Dan Capatos

În plus, Mircea Badea a comentat și declarațiile făcute de Dan Capatos pe marginea acestui subiect. Prezentatorul TV a dezvăluit de ce nu ar lupta pentru România în cazul unui război.

„Pe Internet au ieșit mulți patrioți… luptători de tastatură. Eu țin cu Dan Capatos. El are dreptate, din punctul meu de vedere.

Adică ce a făcut țara asta pentru tine ca tu să lupți pentru ea?! Pentru mine, mare lucru nu a făcut. (…) Ceva bine nu știu ce a făcut țara asta pentru mine.

Zice Capatos: La o adică, dacă vine războiul peste noi, eu îmi iau nevasta, copilul și la revedere. Plecăm, fugim pe unde apucăm. Eu am datoria să-mi apăr copilul, nevasta, familia, părinții, dar nu țara! Asta să fie o lecție pentru politicienii care și-au bătut joc de țara asta în ultimii 20 de ani! Mulți mâniați, mulți indignați pe Internet.

Bine, atunci, dacă se întâmplă ceva, atunci ne vedem la război, că eu mă duc sigur”, a zis Mircea Badea. „Deci, ne vedem, măi patrioților!

Hai să vedem cine o să vină, dacă o să fie cazul. Că eu sunt sătul de bombastici, de trei fraze…”, a mai zis Mircea Badea.

„Deci, eu mă duc la război. Copilul, da, el trebuie să plece. Eu zic că nu se va întâmpla ceva, pentru că suntem țară NATO”, a subliniat Mircea Badea.

„De fapt, care e teza mea? De ce spun ce vă spun? Ipocrizia! Aici, în România, legea numărul 1 (…) este ipocrizia. Cum, domnule, suntem indignați de ce a zis Capatos… Și cozile alea de la pașapoarte?! Toți vrem în Turcia și ne-au expirat pașapoartele?!”, a mai spus Mircea Badea.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel