Sari la conținut

Mircea Badea, exasperat de patima pro și contra vaccinării. „Nu fac parte din cele două secte/ Ce-ți pasă ție dacă m-am vaccinat sau nu?”

Mircea Badea, exasperat de patima pro și contra vaccinării. „Nu fac parte din cele două secte/ Ce-ți pasă ție dacă m-am vaccinat sau nu?”.

Vedeta Antenei 3, Mircea Badea, a vorbit deschis despre efectul pandemiei de coronavirus și a vaccinării anti-covid asupra relațiilor interumane. Campania de vaccinare a împărțit oamenii în două tabere, la fel de pătimașe și de „dilii”.

Tabăra pro-vacciniștilor susține că ”vaccinul împotriva coronavirusului este foarte bun” și „toată lumea trebuie să-l facă”. Pe de altă parte, tabăra anti-vacciniștilor este de părere că ”vaccinul împotriva coronavirusului înseamnă moarte” și „în sptele lui se ascunde altceva”.

Mircea Badea a declarat că vaccinarea este o problemă ce ține de intimitate și asupra acestui subiect nu trebuie să se prezinte decât medicii și specialiștii. Vedeta susține că publicitatea asupra unui subiect atât de intim este de prost gust. Până la urmă, a explicat Badea, este doar problema lui dacă s-a vaccinat sau nu.

Mircea Badea, exasperat de patima pro și contra vaccinării

„Mă întreabă lumea dacă m-am vaccinat. Răspunsul meu este: ce-ți pasă ție? Care este interesul tău în treaba asta? Ce importanță are dacă eu m-am vaccinat sau nu?

M-a întrebat și astăzi cineva pe Facebook dacă-s vaccinat. L-am întrebat ce-i pasă lui. Mi-a spus: ”mulți se pot lua după tine”. Eu nu vreau să se ia nimeni după mine. Ce fac eu privind vaccinarea vreau să mă privească doar pe mine.

De ce să se ia cineva după mine? Există foarte multă pasiune dilie în ambele direcții. Aici nu includ doctorii. Ei spun părerea lor medicală. Nu mă refer la ei. Dar vin din ăștia – Ciuculete, Bubulete, Mumulete – care vin și zic: vaccinul e bun la om.

De unde știi tu, Mumulete, că vaccinul e bun la om?

”Păi, de la doctori” Păi, de la doctori știu și eu, dar cine ești tu să îmi zici că e bun vaccinul? Una este să-mi spună un doctor, iar alta e să-mi zică Mumulete.

Pe de altă parte, sunt cei care zic că vaccinul înseamnă moarte. Băi, nene, cine ești tu să zici asta? De unde știi tu treaba asta? Dacă m-am vaccinat sau nu este strict treaba mea. Nu vreau să se ia nimeni după mine, indiferent ce aș fi făcut.

Pro-vaccin sau contra-vaccin clar nu sunt. Nu fac parte din aceste două secte.

Sunt două secte de dilii, mai dilii decât ăia cu Bitcoin. Eu nu joc în filmul acesta.

Eu, de exemplu, sunt vaccinat împotriva Hepatitei B. De ce vă spun acest lucru? Pentru că nu există pasiuni în legătură cu acest subiect”, a zis Mircea Badea la Antena 3.

Doctorul zilei whatsapp channel

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si: