Sari la conținut

Mircea Badea vrea să plece din România: N-am ce să caut aici, nu am nicio treabă aici.

Mircea Badea vrea să plece din România. Prezentatorul TV spune că nu are de ce să rămână în țară, însă ar pleca doar pe timp de pace, nu în cazul unui război, făcând referire la situația dintre Rusia și Ucraina.

Aș pleca din România, dacă este pace, nu dacă vrea Vladimir Putin să mă determine să plec, spune Mircea Badea.

Prezentatorul TV a declarat că s-ar duce la război dacă România ar fi atacată. „Dacă începe războiul, eu sunt primul care se duce și, în niciun caz, din patriotism.

Vreau să plec din România, absolut! N-am ce să caut aici, nu am nicio treabă aici. Din varii motive, nu am fost capabil să o fac.

Dar aș pleca din România, dacă este pace, nu dacă vrea Vladimir Putin să mă determine să plec. Dacă vrea Vladimir Putin pe mine, cetățean român, să mă determine să plec, nu plec. Dar nu din patriotism, ci de al dracu’! Dacă vine războiul, asta e, mă duc”, a declarat Mircea Badea la emisunea „În gura presei„.

Mircea Badea: Domnul Raed Arafat să le impună polițiștilor să poarte mască

Recent, Mircea Badea a dezvăluit că a fost oprit de Poliție. Prezentatorul TV se îndrepta spre casă, după emisiunea de la Antena 3, când a fost tras pe dreapta, potrivit România TV.

„Domnul Raed Arafat să le impună polițiștilor să poarte mască. Pe mine m-a urmărit miliția aseară prin oraș. Cu nino-nino, cu girofar sigur.

Am oprit când am văzut că mă urmărește poliția. Mă duceam acasă, noaptea, de la muncă. Mergeam ca un om cu mașina mea veche, ponosită, cu o viteză minimă.

Zic să mă dau cât mai pe dreapta să treacă miliția. M-am gândit că au o treabă importantă, că se duc să-i pupe pe infractorii de la Bolintin, poate au un indiciu și l-au prins pe bombardierul de la Arad. Ei nu treceau. Erau în spatele meu. M-am oprit”, a povestit Mircea Badea.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel