Sari la conținut

Mircea Geoană: Medicii se uitau la mine ca la un cobai. Au început să se cheme unii pe alții când au văzut rezultatul analizelor mele

Din cuprinsul articolului

Mircea Geoană: Medicii se uitau la mine ca la un cobai. Au început să se cheme unii pe alții când au văzut rezultatul analizelor mele. Nu mai văzuseră așa ceva.

 

„În viață nu este totul bine. Mai sunt și probleme medicale sau de altă natură, cum ar fi la job sau în viața de zi cu zi”, a spus Mircea Geoană invitat la podcastul lui Damian Drăghici.

Podcastul lui Damian Drăghici este o discuție sinceră cu și despre prieteni, povești, muzică, un pic de umor și multă asumare. Este neconvențional și se vorbește liber, indiferent de invitații pe care îi are.

„Dacă am avea un pic mai mult un sentiment de apartenență la locurile acestea, la țara aceasta, eu cred că România se va putea autodepăși în 10-15 ani cum nu a fost niciodată în istorie”, a spus Mircea Geoană, fost politician, actualmente secretar general adjunct al NATO.

Fostul ministru Mircea Geoană povestește că, după alegerile prezidențiale, în urmă cu 14 ani, când a fost președinte pentru o noapte…, s-a prezentat la medic pentru un consult. Ce a urmat însă este surprinzător chiar și pentru un politician uns cu toate alifiile.

Atac energetic?

Geoană a povestit că doctorii s-au uitat la el ca la un cobai.

„Mi-aduc aminte că, după alegerile din 2009, m-am dus la un control. M-au pus medicii pe niște aparate și mi-au măsurat un fel de intensitate energetică.

Au început să se cheme unii pe alții: doctorii cu asistentele. Se uitau la mine ca la un cobai. Aveam un nivel de energie atât de scăzut încât spuneau: „dar puteți să mergeți?! auziți bine?!”

Și am stat câteva zile așa… m-am adunat, m-am speriat și apoi m-am dus din nou la medic. Rezultatul analizei era normal.

Mi-au spus că nu au văzut în viața lor pe cineva care să fie atât de epuizat emoțional și energetic și, după câteva zile, să-și revină. Cazul meu a fost extrem. Ce vreau să zic este că trebuie să ai răbdare cu tine”, a mai Mircea Geoană la podcastul lui Damian Drăghici, celebrul muzician de etnie rromă.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel