Sari la conținut

Arată bine…, costă mult, dar dai bani ca să te îmbolnăvești de fapt! ANPC a retras aproape 3 tone de carne expirată din localuri de fițe

Dai bani ca să te îmbolnăvești… ANPC a retras aproape 3 tone de carne expirată din localuri de fițe din centrul Capitalei. Atenție mare de unde mâncați!

În goana după profit, unii pierd din vedere scrupule… Asta dacă le-ar fi avut vreodată. Din păcate, mulți sunt încă nedepistați și pun vieți în pericol.

În urma unor controale, inspectorii ANPC au dispus oprirea de la comercializare a aproximativ 2,8 tone de carne și retragerea acestora din circuitul de consum.

Carnea era gătită și servită clienților în restaurante de fițe din centrul Capitalei, mai exact în zona Piața Alba Iulia, sectorul 3. Ei bine, restaurante de lux și prețuri pe măsură cu bonus diferite boli la pachet…

Mare atenție!

Acțiunea a pornit de la verificările făcute la unul dintre restaurantele din zonă, unde au fost constatate deficiențe la produsele din carne ambalată cu care era aprovizionată unitatea.

Potrivit ANPC, neregulile erau legate de valabilitatea depășită a produselor, schimbarea stării acestora din proaspăt în congelat, condițiile deficitare de depozitare.

În același timp, o parte din produse importate din America de Sud aveau etichete duble, cu termene de expirare diferite.

Amintim că ANPC a amendat ieri cu 120.000 de lei mai multe firme de alimentație publică din zona Pieței Alba Iulia, pentru cinci dintre acestea fiind dispusă și oprirea temporară a activității, notează Radio România Actualități (RRA).

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.