Sari la conținut

Cum a slăbit Simona Pătruleasa: „Este un mod de viață”

Simona Pătruleasa este și ea mamă și are o siluetă de invidiat după ce a ținut postul intermitent. Vedeta de la Kanal D este foarte atentă la ce mănâncă, face sport și a renunțat la unele obiceiuri care îi aduceau kilograme în plus.

Cum a slăbit Simona Pătruleasa: „Este un mod de viață”

La vârsta de 48 de ani, vedeta Kanal D face mișcare zilnic și a renunțat la unele obiceiuri nesănătoase, care îi pun silueta în pericol.

Prezentatoarea tv a slăbit șase kilograme, odată ce a început postul intermitent. La un moment dat, ea a recunoscut că nu mai mănâncă nimic după ora18.30, astfel, are o pauză de 16 ore. Când îi este foame, bea apă sau ceai. Acum, bruneta a făcut câteva schimbări esențiale în dieta ei.

„Nu mănânc atâtea dulciuri câte îmi doresc, mănânc doar în weekend. Mă abțin de la unele lucruri, trebuie să am grijă, pentru că nu mai e ca acum 20 de ani, când nu mâncam 3 zile și eram băț. Trebuie să facem și unele sacrificii. Intermittent fasting este un mod de viață”, a declarat pentru Impact.ro vedeta Kanal D.

Într-un interviu exclusiv pentru VIVA!, prezentatoarea tv a recunoscut că încearcă să se mențină la o anumită greutate, că face lucruri cu moderație, dar mai ales cum reușește să aibă grijă de ea.

„Am momente când mi-aș dori să am mai puțini ani, dar asta din dorința de a fi mai mult timp lângă Ingrid. Încerc pe cât posibil să mă mențin la o anumită greutate, să mă simt bine în pielea și în hainele mele. Fac lucruri de bun-simț și moderate. Fac sport acasă în perioada asta, sunt atentă la dietă.

În perioada de pandemie fac în casă lucruri legate de cosmetică, mi-am făcut singură unghiile, m-am vopsit. Acum, că Ingrid merge din nou la școală, în perioada cât este acolo, încerc să fac lucruri pentru mine. Îmi pun o mască, îmi fac un peeling, mă vopsesc. Fac lucruri elementare, de întreținere.

Fac sport cam 45 de minute în fiecare zi, gantere, abdomene. În perioada pandemiei nu m-am îngrășat, dimpotrivă, am slăbit. Apoi am mai pus câteva kilograme, dar imediat am încercat să reglez situația din alimentație. Nu mai mănânc dulciuri de o lună de zile și fac mișcare, beau multă apă”, a declarat știrista.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.