Sari la conținut

Mircea Rednic a făcut infarct! Antrenorul a acuzat dureri la nivelul pieptului încă de la meciul cu FCSB

infarct mircea rednic
sursa foto: capital
stare de sanatate mircea rednic

Potrivit informațiilor, Mircea Rednic, în vârstă de 61 de ani ar fi făcut un infarct și ar fi fost operat.

Antrenorul a acuzat dureri la nivelul pieptului încă de la meciul cu FCSB, problemă care a persistat și în următoarele zile. Conform informațiilor furnizate de sport.ro, conducerea echipei UTA Arad a luat măsuri imediate.

UTA Arad a confirmat că antrenorul Rednic a fost supus unui control medical detaliat. Acest control a relevat că antrenorul a suferit un infarct miocardic și, în prezent, este sub supravegherea atentă a medicilor de la Spitalul Județean din Arad.

„În timpul jocului pe care echipa noastră l-a disputat cu FCSB la Arad, antrenorul principal al echipei, Mircea Rednic, a suferit un infarct miocardic. Astăzi, în urma unui control amănunțit, medicii au decis să-i monteze un stent și să-l țină sub supraveghere la Spitalul Județean, pentru următoarele zile. Rednic va reveni alături de echipă după aproximativ o săptămână, în funcție de starea medicală de la acel moment. Îi dorim multă sănătate și îl așteptăm cât mai repede alături de echipă!”, se arată pe pagina de Facebook a grupării arădene.

infarct mircea rednic
sursa foto: capital

Mesajul transmis de conducătorul de la UTA

„Mulțumim lui Dumnezeu că Mircea e bine. Am discutat cu el în urma cu câteva minute. Intervenția a avut loc în jurul prânzului.

Totul a început în prima repriză cu FCSB, iar la pauză s-a simțit rău. Începuse să aibă dureri în piept. Și-a mai revenit, iar victoria l-a făcut să treacă pentru moment peste aceste probleme. Dar, apoi s-a simțit din nou rău și a făcut un infarct. Acum, i s-a montat un stent. Am vorbit cu el după operație și mi-a spus că în două săptămâni vrea să treacă din nou la treabă.

De echipă se vor ocupa secunzii săi”, a declarat conducătorul de la UTA, Alexandru Meszar, pentru ProSport.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel