marți, iunie 28, 2022

Mirela Retegan, scrisoare către toți psihologii din România: E atât de mare nevoie să reparați suflete care se luptă sa rămână întregi.

Mirela Retegan, sau Tanti Prezentatoarea, așa cum e cunoscută de toți copiii care urmăresc fenomenul Gașca Zurli, își propune să ajute peste 10.000 de mame din întreaga țară. Campania Mirelei Retegan, „Adoptă o mamă” este sprijinită și de Gabriela Firea, ministrul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse.

Te-ar mai interesa: Horoscop Iulie. Cât de norocoși sunt nativii acest...

Vedeta face cu această ocazie un apel către toți psihologii români care vor să ajute la vindecarea emoțională a tinerelor mame.

Mirela Retegan, scrisoare către toți psihologii din România: E atât de mare nevoie să reparați suflete

„In România încă exista frica de psiholog, teama ca lumea o sa ne judece dacă recunoaștem ca avem nevoie de ajutor. Sute de mii de femei nu știu, nu îsi permit, se tem să aibă o discutie la un psiholog. Noi vrem sa le dam o mâna de ajutor și să facem o punte între nevoia lor și cabinet.

Anul ăsta vreau să aducem o componentă nouă in campania “Adopta o mamă”.

Vreau să le facilitam mamelor din România o întâlnire gratuită, o oră, cu un psiholog.

Te-ar mai interesa: Medic: La ce riscuri se expun persoanele care își ...

Facem un parteneriat cu Pagina de Psihologie a colegului meu Gáspár György și ne ajută psihologii cu care ei fac echipă.

Dar, pentru ca nevoia e foarte mare și ne dorim ca sute poate mii de mame să beneficieze de o ora gratuită la un psiholog ( fizic sau online), avem nevoie de toți psihologii buni și generoși din România.

Dragi psihologi, dragi specialiști in terapie, va Invit să veniți alături de noi in povestea asta minunata.

Te-ar mai interesa: VITAL pentru HEMOFILIE, arși, ambulanțe, zone de r...

E atât de mare nevoie să reparați suflete care se luptă sa rămână intregi, și sa fie cele mai bune mame pentru copiii lor.

Vă rog, vă Invit sa ne scrieți (mie personal la mesaje, pe Facebook, Instagram, pe fundatia@zurli.ro ) dacă in luna Martie puteți si doriți sa donați câteva ore, pentru campania Adopta o Mamă.

Noi ne vom ocupa de toată logistica și vom manageria întâlnirea mamelor cu voi.

Te-ar mai interesa: Cum să pierzi grăsimea viscerală: Factorul non-die...

Gaspar a pornit o Revoluție a relațiilor in România. Eu va Invit sa lipim de ea o Revoluție a bunatatii. Sa facem Roata asta să se invărtă și sa facem nu s a mai făcut niciodată – o Românie sănătoasă emotional, in care copiii sa crească in bunătate, acceptare, siguranța. Vă mulțumesc!”, a scris Mirela Retegan pe pagina sa de Facebook.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private