sâmbătă, decembrie 10, 2022

Miron Mitrea, politician român și membru al Partidului Social Democrat, a făcut dezvăluiri inedite despre experiența sa din spital, după infectarea cu SARS-CoV-2. De ce încurajează oamenii să se vaccineze, criticându-i pe ei care nu cred în virus și boala gravă provocată de acesta?

Miron Mitrea a afirmat, în timpul unei emisiuni televizate, pentru Realitatea, că a avut Covid-19, a fost în spital, iar experiența se pare că l-a marcat profund. În urma acestei întâmplări și a altor evenimente tragice cauzate de Covid-19 în viața lui, politicianul sfătuiește pe toată lumea să nu ignore acest virus. El susține că pentru unii nu este dificil să treacă peste simptomele provocate, însă unii plătesc mai scump.

Te-ar mai interesa: 3 lucruri pe care să nu le ții sub pat. Pot atrage...

„Oameni buni, aveți grijă, stați acasă, purtați măști. Am văzut din păcate oameni care s-au lăudat și au făcut mitinguri împotriva purtatului măștilor, sunt pe la ATI acum. Să le dea Dumnezeu sănătate. Nu vreau să spune nume, dar sunt nume cunoscute care au defilat impotriva măsurilor de protecție. (…) O parte dintre cei care au fost cei mai vocali acum sunt la ATI, săracii. Eu am avut un singur amic, prieten, care nu a crezut deloc în virus. Nu era nici foarte tânăr. Că nu există așa ceva. Nu o să-l iert, are o lună și jumătate de când a fost înmormântat”, a dezvăluit Miron Mitrea , pentru Realitatea.

Te-ar mai interesa: De ce e normal să răcim mai des iarna și care e pa...

De asemenea, despre experiența sa în spital ne spune foarte scurt, însă subliniază că virusul poate fi periculos, indiferent de numărul cazurilor ușoare raportate. Deși acestea sunt destul de multe, nu putem avea niciodată certitudinea că nu vom dezvolta o formă mai gravă.

„Eu am facut COVID, sunt imun cel putin câteva luni. Nu vreți să-l faceți! Vă spun eu, care am stat în spital și am văzut. Nu vreți să fiți bolnavi de COVID! Nu mai luați drept exemple de la câțiva prieteni, cu forme ușoare. Luați exemplu pe cei care au făcut forme grele, pentru că nu vă garantează nimeni că faceți forme ușoare. Am văzut oameni care au intrat în spital, ușurel, și după câteva zile erau… Deci aveți grijă, feriți-vă! Nu vă luați după alții, că, ah, o răceală ușoară, scăpați. Unii scapă ușor, alții nu scapă ușor. (…) Nu va jucati cu această boală! O faceti pe pielea voastră, dar și a noastră”, a declarat politicianul, în cadrul emisiunii „Culisele Puterii”.

Te-ar mai interesa: Acid uric ridicat: ALIMENTE pe care trebuie să le ...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private