duminică, decembrie 4, 2022

Miros urât baie? Iată ce poți face pentru a avea mereu un aer proaspăt, fără mirosuri neplăcute. Încearcă această metodă ieftină și eficientă. Cât de ușor este!

 

Mirosul neplăcut în baie poate fi cauzat de o serie de factori cum ar fi ventilația deficitară, mucegaiul etc. Dacă faci eforturi mari de a menține un aer proaspăt în baie, dar nu reușești iată un truc simplu și eficient.

Te-ar mai interesa: Mihaela Rădulescu dezvăluiri fără perdea despre vi...

Soluția nu este folosirea odorizantelor, acestea doar acoperă mirosurile, nu le și elimină. În plus, odorizantele pot duce la alergii în cele mai multe cazuri din cauza substanțelor chimice din compoziție.

Așadar, dacă alternativa de a folosi substanțe chimice nu este cea mai convenabilă, trebuie să știi că există modalități mult mai naturale de a face baia ta să nu mai aibă acel miros.

Cât de simplu și ieftin!

Ei bine, iată un truc foarte eficient și, mai presus de toate, ieftin, astfel încât să îl puteți aplica în baie și să uitați de mirosurile neplăcute; și crezi sau nu, orezul va fi cel mai bun.

Te-ar mai interesa: A fost călugăriță, dar a renunțat la hainele sfint...

De altfel, orezul este destul de eficient în combaterea mirosurilor neplăcute și chiar a umidității. Fiind uscat, are capacitatea de a absorbi excesul de umiditate din aer.

Ce trebuie făcut? Ei bine, este nevoie doar să puneți orezul crud într-un pahar sau într-un alt recipient de sticlă.

Apoi pui acest pahar/recipient într-un loc bine expus din baie. Lasă-l acolo și în curând vei observa efectele pozitive în mirosul băii.

Te-ar mai interesa: Scandal de proporții la Casa Regală. Imagini intim...

Ca recomandare, se poate adăuga ulei esențial cu aroma dorită. De asemenea, orezul trebuie schimbat la fiecare 15 zile pentru un efect mai bun, notează stiridiaspora.ro.

Pe lângă mirosurile puternice și persistente, uleiurile esențiale nici nu au efecte secundare. Se pot folosi uleiuri de lavandă, portocală, pin, scorțișoară, lemongrass etc.

Uleiurile esențiale se găsesc la orice plafar iar prețul este de 5-10 lei.

Te-ar mai interesa: Leacul pentru regenerarea celulelor hepatice. Lidi...

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private