luni, iunie 14, 2021

Ce trebuie să mănânci pentru ca părțile intime să nu miroasă urât? Din când în când, femeile observă că zona lor intimă are un miros specific.

Câteodată un miros urât și încep să se alarmeze. Deodorantele

intime folosite regulat pot cauza iritații sau infecții vaginale. Există însă și moduri naturale care vă pot scăpa de mirosuri neplăcute.

Uleiul de arbore de ceai are puternice proprietăți antifungice și antiseptice. Adăugați trei, patru picături de ulei esențial de arbore de ceai la o cană cu apă caldă și spălați zona cu probleme. Trebuie să faceți asta o dată pe zi, timp de o săptămână.

Mâncați iaurt! Bacteriile bune care se găsesc în iaurt luptă cu candidoza, una dintre cele mai frecvente cauze ale mirosului vaginal, relatează femina.in.

Iaurtul vă va regla nivelul PH-ul vaginal normal,

indicat este să consumați zilnic, două căni de iaurt natural.

Agrișele purifică organismul și îl detoxifiază, în mod natural. Elimină infecțiile care provoacă acel miros vaginal neplăcut. Zilnic trebuie să consumați agrișe, fie naturale, fie sub formă de pudră, pe care o puteți adăuga în mâncare, atunci când gătiți.

Datorită proprietăților sale antifungice, antibacteriene și antivirale, liliacul indian vă ajută să scăpați de infecțiile vaginale. Fierbeți o mână de plante și spălați zilnic zona intimă cu această infuzie, după ce ați lasat-o să se răcească.

Și oțetul de mere

face minuni. Are proprietăți antibacteriene și antiseptice și vă scapă de mirosurile neplăcute, refăcând flora vaginală, dacă adăugați două căni de oțet de mere în apa din cadă, în care veți sta în jur de 15-20 de minute.

Ultimele stiri

Parteneri