joi, iunie 4, 2020

Inna Cujbă era una dintre cele mai apreciate bloggerițe din Moldova, dar astăzi destinul ei s-a curmat tragic, într-un accident mortal care i-a lăsat pe toți aceia care o apreciau înmărmuriți.

 

Moartea frumoasei bloggerițe a provocată multă suferință în sufletele rudelor, apropiaților, dar și fanilor ei. Cu toții sunt șocați de sfârșitul fulgerător pe care l-a avut și rând pe rând au așternut pe Internet mesaje emoționante în memoria ei. Cei mai mulți dintre cei care au iubit-o pe Inna Coffeina au revăzut nenumărate ori ultima filmare pe care ea a făcut-o în mașina personală înainte să moară în accidentul teribil produs astăzi, la Căușeni.

Citește și:

Inna Coffeina este o renumită bloggeriță din Republica Moldova și una dintre membrele proiectului “Zâmbărele”. Frumoasa brunetă deținea o afacere cu cafea la Căușeni, iar pe Instagram, vedeta avea peste 72.000 de urmăritori.

În urma accidentului, trei oameni au murit. Potrivit poliției, ambele automobile ar fi circulat cu viteză, scrie jurnal.md.

Automobilul Peugeot în care a murit Inna era condus de un tânăr de 32 de ani, care ar fi fost cumnatul actriței. Acesta ar fi pierdut controlul volanului în curbă, automobilul a ieșit pe contrasens și s-a tamponat cu un alt automobil, de model Opel, care venea din sens opus. A doua mașină era condusă de un tânăr de 19 ani.

Citește și:

Ultima postare de pe Instagram a Innei Coffeina este o înregistrare scurtă realizată în mașina personală, un model de lux de la Mercedes.

Dar pe Facebook, la începutul lunii, postase un articol emoționant, despre victimele accidentelor rutiere! Drum lin în lumină!

Parteneri