joi, decembrie 3, 2020
Irina Lungu

Metoda veche de înșelăciune denumită Accidentul a omorât o femeie din Vaslui, a cărei inimă nu a rezistat la auzul veștii că un membru al familiei sale are probleme.

Femeia în vârstă de 64 de ani din judeţul Vaslui a făcut infarct şi a decedat după ce a primit un apel de la o persoană care a încercat să o înşele prin metoda “accidentul”, solicitându-i suma de 20.000 de lei sub pretextul că un nepot al acesteia a suferit un accident şi are nevoie urgent de o intervenţie chirurgicală.

“Prin apel la numărul de urgenţă 112, familia a anunţat faptul că femeii i s-a făcut rău după ce a primit un telefon prin care i s-a cerut o sumă de bani. În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunilor de tentativă la înşelăciune şi ucidere din culpă. Sunt efectuate cercetări pentru a se stabili cu exactitate ceea ce s-a întâmplat în acest caz, urmând să fie luate măsurile legale”, a declarat miercuri, pentru Agerpres, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui, Bogdan Gheorghiţă.

Parteneri