Sari la conținut

Moartea suspectă a unui pacient de la Spitalul Județean din Giurgiu. A fost găsit plin de sânge în salon

Din cuprinsul articolului

Un pacient de la Spitalul Județean din Giurgiu a fost găsit mort în salon și plin de sânge. Bărbatul era internat pentru că suferea de Covid, dar avea și alte probleme de sănătate. 

Tragedia s-ar fi petrecut ieri dimineață. Potrivit unor surse, citate de stirile kanalD, pacientul suferea de Covid, dar şi de mai multe complicații, motiv pentru care se afla internat pe secția de ATI a Spitalului Județean de Urgență Giurgiu.

Poliția a demarat o anchetă

La un moment dat, cadrele medicale l-au observat pe bărbat plin de sânge şi au dat alarma. Din păcate, în ciuda tuturor eforturilor, pacientul a decedat.

Secția spitalului a fost împânzită imediat de criminalişti şi polițişti. Oamenii legii au adunat probe şi au discutat cu cadrele medicale pentru a încerca să pună cap la cap desfășurarea tragicului eveniment.

Potrivit surselor Breaking News Giurgiu, bărbatul şi-ar fi provocat o rană mortală cu ajutorul unui cuțit pe care l-ar fi avut în bagajul cu care venise în spital.

În acest moment, în paralel cu ancheta polițiştilor, în interiorul Spitalului Județean Giurgiu are loc o anchetă internă pentru a stabili cu exactitate care au fost cauzele care au dus la această tragedie.

Între timp, se aşteaptă rezultatul necropsiei pentru a afla cu exactitate cauza morții şi dacă este vorba despre o sinucidere.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel