Sari la conținut

Pacient, ajuns la consult a murit în toaleta unui spital din București

holurile spitalului
Sursă foto: arhiva Doctorul Zilei
Spital

Un pacient a murit în toaleta spitalului, la scurt timp după ce ajunsese pentru un consult și niște investigații, joi, 9 martie 2023, în jurul orei 13.00. 

Bărbatul a fost găsit fără suflare în toaleta policlinicii din cadrul spitalului CF2 din București. Cadre medicale din spital spun că acesta venise la consult, s-a dus la baie înainte de analize și nu s-a mai întors.

Ce spune cadrele medicale și managerul spitalului

„Nu s-a intervenit imediat”, spun sursele medicale ale ziarului. Managerul instituției, Șerban Bucur, spune că s-a intervenit în circa 10-15 minute. „Bărbatul era un pacient oncologic cu metastaze pulmonare. Probabil a făcut o embolie pulmonară și a murit. S-a intervenit imediat ce s-a observat absența sa”, a declarat managerul pentru Libertatea.

Venise la consult Conform acestuia, pacientul „venise la un consult și urma să facă analize. În vederea analizelor, s-a dus la toaletă”. Absența sa a atras atenția cadrelor medicale, care, spune Bucur, au intervenit imediat după ce s-a constatat lipsa pacientului și au trecut la manevrele de resuscitare.

„Cadrele medicale și-au dat seama că lipsește, că nu s-a mai întors de la baie. Putea să se întâmple oriunde, vă dați seama. Și pe stradă…”, a conchis Bucur.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel