sâmbătă, aprilie 17, 2021

Trăim momente magice! Astăzi suntem martorii unui fenomen extrem de rar! Este o zi rară, care se întâmplă o dată la o mie de ani, de aceea este vital să ne manifestăm recunoștința pentru că putem trăi asemenea

vremuri.

02-02-2020 este singura dată din acest secol când putem citi data la fel de la început la sfârșit și de la sfârșit la început. La 2:22 pune-ți o dorință.

Indiferent de formatul datei (zi / luna / an sau luna / zi / an), este la fel citită de la stânga la dreapta sau de la dreapta la stânga . În numerologie, o astfel de dată este palindrom perfect. Urmatoarea dată de felul acesta este 03.03.3030.

Formatul acesta este foarte rar, în istorie au mai fost doar câteva: 01.01.1010, 11.11.1111. Urmează 12.12.2121.

Potrivit celebrului astrolog american Nadiya Shah, această secvență

de timp este miraculoasă, magică și extrem de puternică și eficientă în materializarea tuturor dorințelor.

De aceea, Nadiya Shah sfătuiește persoanele care își setează intenții pentru o viață mai bună să le repete la 2:22 astăzi!

Este un moment miraculos de conectare, vindecare, materializare. Ne putem oglindi frumos în ceilalți.

Este un moment în care putem lucra cu noi la capitole care s-au urnit mai greu până acum: iertare, recunoștință, iubire. Vindecare, compromis, echilibru, cooperare.

Dar cele mai puternice rămân recunoștința și iertarea.

Anul 2020 este asociat în numerologie

cu cifra 4, daca adunam 2+0+2+0, un număr conectat cu reflecția profundă și întoarcerea către sine, cu ancorarea în prezent, care ne faciliteaza accesul la energiile nemărginite ale subconștientului. Numarul 4 este un simbol al destinului, o legatura intre om si divinitate, conectata cu descoperirea propriei naturi umane si a sinelui. Data de 2 februarie va marca o sporire a puterilor cifrei 4. Este un adevarat portal energetic, încărcat de magie, care ne transformă și ne dezvăluie adevărul adânc îngropat în subconștient.

Portalul 02.02.2020 este un motiv de introspecție pentru fiecare

nativ. Acum avem o extraordinară ocazie de a ne înțelege motivațiie, resursele și țelurile. Pentru că portalul magic se petrece in misterioasa zodie a Vărsătorului, toate energiile noastre profunde vor fi eliberate și ne vom lăsa purtați de înțelepciunea vieții, vom alege calea care ne conduce spre satisfacție spirituală.

Ultimele stiri

Parteneri