Sari la conținut

Momente de coșmar pentru Mirela Vaida. „A fost cumplit, traumatizant. În ultima perioadă n-am fost om!”

Mirela Vaida
Sursa foto: Instagram Mirela Vaida
Baiatul Mirelei Vaida, operat de urgenta

Momente de coșmar pentru Mirela Vaida. Statutul de vedetă nu aduce cu sine doar glamour, viață fără griji, uși deschise pretudindeni și fericire permanentă.

Dimpotrivă. Există anumite moemnte din viața oamenilor publici, expuși atenției generale, care poate devin mai dureroase și mai greu de manageriat, tocmai din cauza imaginei de „vedetă fără griji” care trebuie menținută în ochii publicului.

Este și cazul Mirelei Vaida, care a trecut în ultimile zile prin cel mai mare coșmar al oricărei mame. Fiul său mijlociu, Vladimir, în vârstă de șapte ani, a suferit o operație la ochi extrem de dificilă.

Vedeta Antenei Stars a împărtășit cu urmăritorii săi momentele dificile prin care a trecut, pe rețelele sociale, iar mesajul său a atins in inimile a mii de oameni.

Băiețelul Mirelei Vaida, operat de urgență!

Fiul său cel mijlociu, Vladimir, a suferit o intervenție chirurgicală serioasă la nivelul ochilor pentru că suferea de o boală pe care niciun doctor nu reușise să o descopere timp de 7 ani, de la naștere până în urmă cu 2 luni.

Deși a mers cu toți copiii săi la controale oftalmologice încă de la vârste fragede, Mirela Vaida a aflat că fiul său vede dublu abia la șapte ani. Vedeta a dezvăluit că, din păcate, nu a luat în serios spusele copilului său că nu vede bine, crezând că e vorba de un lucru trecător și minor.

Această boală se numește diplopie, ceea ce înseamnă că cei care suferă de această problemă au vedere dublă pentru că ochii nu focalizează într-un singur punct, ci în două puncte diferite.

Vladimir nu suferea doar de diplopie, ci și de astigmatism, dar și de strabism orizontal și vertical, iar medicii care au reușit într-un final să descopere reala problemă au decis să îl opereze de urgență, pentru că altă soluție pentru vindecare nu ar fi existat.

„Am trăit cele mai grele zile din viața mea. Vladimir, băiețelul meu mijlociu, a fost operat la ambii ochi. O operație despre care știam încă din luna februarie și în legătură cu care am crezut că sunt pregătită… N-am fost!

A fost cumplit, traumatizant pentru mine ca și părinte. Este atât de dureros să-ți vezi copilul întins pe pat, sub efectul anesteziei generale, să te simți neputincioasă, slabă.

Să vezi agresivitatea lui când se trezește (efectul anesteziei, despre care îmi spusese medicul ATI), urletele, țipetele, loviturile lui, plânsul lui cu „lacrimi de sânge”.

Ieșeam eu plângând de la el, ca să nu mă vadă, intra soțul meu, stătea el 5 minute, după care ieșea el plângând și făceam schimb… și tot așa! Am încercat să-l pregătesc, dar ce-i puteam spune unui copil de 7 ani?”, a transmis Mirela Vaida pe pagina sa de Instagram.

Copiii au o putere fantastică de regenerare

Deși a fost extrem de greu, acum se pare că vedeta Antenei Stars s-a mai liniștit pentru că micuțul Vladimir s-a întors acasă, însă pentru un moment, subiectul este încă extrem de sensibil.

„În ultima perioadă n-am fost om! N-am dormit nopți întregi și am simțit, zilnic, un ghem de foc în stomac… Am realizat, încă o dată, că nimic nu e important pe lumea asta! Nimic! Doar sănătatea! Vreau să mulțumesc din tot sufletul doamnei doctor și întregii sale echipe pentru profesionalism, empatie, devotament, atenție și grijă! Acum, Vladimir este acasă!

Acasă, în patul lui, între jucăriile lui! Starea lui este bună, este energic, vioi, mănâncă, se joacă! Copiii au o putere fantastică de regenerare! Mă pun în pielea tuturor părinților care trec prin astfel de momente, a celor care stau zile, luni întregi pe holurile spitalelor, care se roagă în genunchi pentru copiii lor, care rezemă pereții secțiilor de reanimare…

Sunt alături de ei cu tot sufletul! Câtă putere trebuie să aibă! Am înțeles, încă o dată, că nu există forță mai mare în Univers, nu există energie și putere tămăduitoare mai mare decât iubirea părintelui pentru copilul său. Dumnezeu să ne țină sănătoși copiii!”, a mai spus Mirela Vaida.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel