Sari la conținut

Momente de coșmar pentru Monica Anghel. Artista a fost devastată când și-a văzut fiul pe masa de operație

SURSĂ: Retete si vedete

Monica Anghel a fost devastată când și-a văzut fiul pe masa de operație. Fiul acesteia, Aviv, în vârstă de 11 ani, a căzut, și-a rupt piciorul în trei locuri și a avut nevoie de tije și, evident, de ghips. Artista a relatat coșmarul prin care familia ei a trebuit să treacă și cum s-a ajuns aici.

Artista a povestit cum a plecat totul de la un accident banal. Mai exact, Aviv a alunecat pe iarbă și a suportat o fractură de peroneu, maleolă și tibie. În urma acestui incident, doctorii au luat decizia de a-i pune două tije și un ghips la picior timp de o lună.

Monica Anghel admite că a renunțat la toate spectacolele pe care le mai avea programate pentru a avea grijă de fiul ei.

„Da, Aviv a avut un accident banal, era iarba udă, a alunecat nu știu cum, a avut fractură de peroneu, maleolă și tibie. A avut piciorul în ghips o lună și ceva. I-au pus două tije, acum a început recuperarea, o să mergem la bazin.

Citeste si:

I-a fost foarte greu și lui și nouă. Am renunțat la concerte, la tot, ca să am grijă de el.

El e cel mai important, eu sunt mâna de fier, soțul meu îi face toate poftele, dacă ne certăm de la ceva, de la asta ne certăm”, a declarat Monica Anghel, la Antena Stars.

Fiul Monicăi Anghel, victima bullyingului

Într-un interviu acordat recent, Monica Anghel a mărturisit că fiul ei era hărțuit, motiv pentru care a decis să îi schimbe școala.

„Bullyingul este o reală problemă, se vorbește și la știri și părinții vorbesc despre asta. Din păcate, există.

Și băiatul meu a fost victimă a bullyingului. Acum l-am mutat la altă școală. E un mediu mult mai primitor, colectivul e mai ok. Noi, ca părinți, trebuie să venim în întâmpinarea copiilor. Așa e normal. Suportul vine din partea noastră”, spunea Monica Anghel, conform Wowbiz.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.