Sari la conținut

Momentul în care Camilla Parker a îndrăznit să poarte o bijuterie care i-a aparținut Prințesei Diana

Nu e ieșit din comun să vezi că femeile din Casa Regală Britanică împrumundu-și reciproc bijuteriile. Kate Middleton a devenit cunoscută pentru că poartă aceleași pietre prețioase, coliere și cercei pe care le purta cu eleganță și stil Regina Elisabeta. Această situație a făcut-o pe Camilla Parker să poarte o broșă care i-a aparținut Lady Di, provocând nemulțumiri în râdul celor care au iubit-o pe Diana de Wales.

Coroana britanică adăpostește în colecția sa un număr mare de bijuterii și accesorii valoroase, regalii englezi împart de obicei cutia regală de bijuterii, din acest motiv este obișnuit să vedem că Kate Middleton sau prințesele Eugenia și Beatrice de York au folosit diademe, coroane, cercei sau coliere pe care alții le-au purtat înaintea lor.

Același lucru este valabil și pentru soția Prințului Charles, Camilla Parker, căreia i-au fost împrumutate bijuteriile coroanei britanice în nenumărate ocazii, totuși, la un moment dat a decis să poarte o piesă care făcea parte din cutia de bijuterii a lui Lady Di, alături de care a jucat rolul principal într-un triunghi amoros în timpul căsătoriei cu Prințul de Wales, ceea ce a provocat nemulțumire și enervare în rândul fanilor regali.

Sursă: EVZ

Bijuterie pe care Regina Elisabeta a II-a i-a dat-o Prințesei Diana

Este o bijuterie pe care Regina Elisabeta a II-a i-a dat-o Prințesei Diana în ziua nunții ei cu Prințul Charles. Este o bucată de smaralde, rubine și diamante pe care o purta de obicei ca pandantiv.

După divorțul cu Prințul Charles, în 1996, Lady Di a fost nevoită să returneze toate bijuteriile familiei care i-au fost împrumutate, deși a reușit să păstreze unele care făceau deja parte din colecția personală, acestea fiind moștenite de copiii ei pentru viitoarele neveste.

În urmă cu câțiva ani, Camilla a fost surprinsă purtând aceeași bijuterie ca Prințesa Diana. În ciuda faptului că a purtat-o ​​ca broșă și nu ca colier, gestul a stârnit revoltă în rândul fanilor regal, care nu uită că Camilla și Prințul Charles i-au provocat Dianei din Wales o durere imensă, scrie Panorama.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel