joi, octombrie 6, 2022

Meghan Markle părea să se fi emoționat foarte tare la înmormântarea reginei Elisabeta a II -a. Înmormântarea regretatului Monarch a avut loc luni. Liderii mondiali și membrii familiei regale au fost printre cei 2.000 de oameni care s -au adunat la Westminster Abbey pentru a -și plăti respectul reginei.

Prințul Harry și Meghan Markle au fvut o apariție regală rară la înmormântare, cu Harry mergând în spatele sicriului bunicii sale.

Te-ar mai interesa: Poluarea, factor de risc într-o boală gravă...

Meghan a stat alături cu Kate Middleton, prințesa Charlotte și prințul George înaintea ceremoniei.

Slujba solemnă a părut să o emoționeze pe Markle, deoarece a fost fotografiată cu o lacrimă curgându-i pe față la înmormântare.

Într-o altă fotografie, ea pare să-și ștergă fața în timp ce stă lângă Sophie, Contesa de Wessex, deși pălăria ei funerară îi blochează vederea feței.

Deși relația lui Meghan și Harry cu familia regală a fost încordată în ultimii ani, cuplul a ieșit  pentru a clarifica că sunt în condiții bune cu regina Elisabeta.

Harry a spus că bunica și bunicul său nu au făcut observații rasiste despre Archie, iar cuplul a împărtășit că s-au văzut cu monarhul în mod regulat în timp ce se aflau în California și ea a fost în Marea Britanie.

Te-ar mai interesa: Guma de mestecat. Mihaela Bilic: Remediu împotriva...

Ducele și ducesa de Sussex și-au numit fiica, Lilibet, după binecuvântarea reginei. Lilibet era porecla familiei reginei.

Familia Regală, momente emoționante pe ultimul drum al Reginei Elisabeta a II-a

După slujbă, regina a fost condusă de la Westminster Abbey pe The Mall și pe lângă Palatul Buckingham pentru ultima dată, înainte de a fi transferată într-un dric de stat la Wellington Arch pentru a face ultimul drum spre Winsor Castle, locul de odihnă veșnică.

Te-ar mai interesa: Horoscop 6 octombrie. Nu vă implicați în chestiuni...

Mulțimea a izbucnit în aplauze și urale în fața Palatului Buckingham. Membrii Familiei Regale, inclusiv Regele Charles al III-lea, au rămas fără expresie în timp ce mărșăluiau, din pricina tensiunii emoționante din jur.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private