joi, mai 26, 2022

Monica Anghel, renumită artistă a României, are o siluetă de invidiat și o apariție de-a dreptul spectaculoasă. Acest lucru nu este întâmplător, dezvăluie vedeta, deoarece urmează o rutină strictă.

Artista susține că silueta sa vine cu un preț. O dietă strictă și un stil de viață foarte disciplinat sunt elementele care o fac să aibă un corp de invidiat la 50 de ani!

Vedeta face sport aproape zilnic, iar la capitolul alimentație, regulile sunt extrem de stricte. Urmează o dietă sănătoasă și, o dată pe lună, consumă alimentul ei preferat: covrigi. După acest răsfăț, însă, Monica Anghel dezvăluie că nu mai mănâncă nimic toată ziua.

Te-ar mai interesa: Tot ceea ce trebuie să știi despre febră. De ce se...

„În perioada de pandemie am mai pus puțin, dar deja le-am dat jos, mi-am revenit. Sunt bine, sunt ok. Am foarte mare grijă la ce mănânc, carne slabă, să nu mănânc greșit, de cel puțin trei ori pe săptămână merg la sală, iar aici fac ce știu eu că am voie să fac, iar când nu ajung la sală, fac acasă. O zi pe săptămână nu fac, e cheat day la sport, dar la mâncare nu prea.

Dacă simt nevoia de dulce, mănânc un fruct. În schimb, mi se face poftă de covrigi, iar la câteva luni îmi cumpăr un covrig pe care îl mănânc până la 13:00, iar până a doua zi nu mai mănânc nimic, dar beau multă apă”, a spus Monica Anghel, în cadrul emisiunii Exclusiv VIP, de pe Prima TV.

Te-ar mai interesa: Și remediile naturiste pot interacționa în mod neg...

Cum arată o zi de dietă

Dimineața am început cu ananas azi, iar la prânz am mâncat o bucățică de cârnăcior din carne slabă cu un castravete murat, iar diseară nu știu dacă mai mănânc. Dacă mi se face foame seara, mănânc o ciorbă, o salată. În ceea ce privește carnea, mai mănânc pește, pui, curcan.

Curcanul e bun și la cuptor, și supă cu legume multe, ciorbă. Sunt pricepută în bucătărie, trebuie să fac pentru că e copilul. Soțul își gătește numai ce nu mâncăm noi: gras și afumat”, a mai dezvăluit artista.

Te-ar mai interesa: Pietrele la rinichi. Simptomul care apare dacă te ...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private