Sari la conținut

Monica Bârlădeanu și-a dezvăluit secretul siluetei de viespe. La ce apelează îndrăgita actriță?

bârlădeanu

La vârsta de 42 de ani, Monica Bârlădeanu este renumită pentru frumusețea ei. La vârsta de 42 de ani, Monica arată ca o domnișoară de 20 de ani.

Frumoasa brunetă apelează la un aparat special de masaj anticelulitic, care face minuni asupra trupului.

„Este cel mai profund masaj anticelulitic pe care l-am experimentat vreodată. E șmecher rău de tot. Încep cu tălpile. Și acolo la aripioare îmi prinde bine. Îți ia foc fundul, efectiv, e bine de tot. Nu m-am învinețit absolut deloc. Viteza rolelor de la aparat crește progresiv și nu are un impact violent asupra corpului. Am febră musculară în zonele unde era nevoie de lucru.”, a declarat frumoasa Monica Bârlădeanu pe InstaStory.

Monica Bârlădeanu dezvăluie secretul siluetei de viespe

Bruneta a mărturisit că are foarte mare grijă ce preparate consumă. Mănâncă puțin și des și a renunțat la dulciuri și alte alimente care conțin zahăr.

Citeste si:

„În cazul meu funcţionează cel mai bine dieta hiperproteică, însă m-aş feri s-o detaliez, pentru că fiecare corp e diferit. În momentul în care cineva se decide să urmeze o dietă, ar trebui să consulte un nutriţionist.

În cazul meu funcţionează regimul care înseamnă mâncat câte puţin din trei în trei ore.Dacă trebuie să ies repede pe uşă dimineaţa, o felie de pâine de secară, prăjită, fără gluten, cu avocado, dar, dacă am timp, îmi place ritualul omletei. La prânz, dacă am o întâlnire, comand o salată consistentă ( cea cu ton e favorita mea) sau un carpaccio de vită, iar seara un peşte cu broccoli la aburi”, a declarat Monica Bârlădeanu pentru csid.ro.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.