miercuri, iunie 23, 2021

La vârsta de 42 de ani, Monica Bârlădeanu este renumită pentru frumusețea ei. La vârsta de 42 de ani, Monica arată ca o domnișoară de 20 de ani.

Frumoasa brunetă apelează la un aparat special de masaj

anticelulitic, care face minuni asupra trupului.

„Este cel mai profund masaj anticelulitic pe care l-am experimentat vreodată. E șmecher rău de tot. Încep cu tălpile. Și acolo la aripioare îmi prinde bine. Îți ia foc fundul, efectiv, e bine de tot. Nu m-am învinețit absolut deloc. Viteza rolelor de la aparat crește progresiv și nu are un impact violent asupra corpului. Am febră musculară în zonele unde era nevoie de lucru.”, a declarat frumoasa Monica Bârlădeanu pe InstaStory.

Monica Bârlădeanu dezvăluie secretul siluetei de viespe

Bruneta a mărturisit că are foarte mare grijă ce preparate consumă.

Mănâncă puțin și des și a renunțat la dulciuri și alte alimente care conțin zahăr.

„În cazul meu funcţionează cel mai bine dieta hiperproteică, însă m-aş feri s-o detaliez, pentru că fiecare corp e diferit. În momentul în care cineva se decide să urmeze o dietă, ar trebui să consulte un nutriţionist.

În cazul meu funcţionează regimul care înseamnă mâncat câte puţin din trei în trei ore.Dacă trebuie să ies repede pe uşă dimineaţa, o felie de pâine de secară, prăjită, fără gluten, cu avocado, dar, dacă am timp, îmi place ritualul omletei. La prânz, dacă am o întâlnire, comand o salată

consistentă ( cea cu ton e favorita mea) sau un carpaccio de vită, iar seara un peşte cu broccoli la aburi”, a declarat Monica Bârlădeanu pentru csid.ro.

Ultimele stiri

Parteneri