Sari la conținut

Monica Pop a comentat cazul lui Sorin Oprescu: „Sunt cea mai în măsură să spun lucrurile astea”

dr. Monica Pop
Sursa foto: arhiva Doctorul Zilei
Dr. Pop spune ce boli de ochi se moștenesc

Monica Pop a comentat cazul lui Sorin Oprescu. Celebrul medic oftalmolog rupe tăcerea și vine cu o serie de dezvăluiri.

Declarațiile Monicăi Pop vin după ce judecătorii eleni au decis ca Sorin Oprescu să nu fie extrădat din Grecia, din cauza condițiilor de detenție din închisorile din România.

Așadar, Sorin Oprescu, fost primar al Capitalei, va rămâne liber în Grecia.

Potrivit Antena 3, decizia judecătorilor eleni a venit, ieri la prânz, după ce Sorin Oprescu s-a prezentat în fața acestora în procesul privind extrădarea sa.

Prezentă în cadrul unei emisiuni, Monica Pop a rupt tăcerea și a comentat situația în care se află fostul primar al Bucureștiului.

Lumea a fost consternată de numărul de ani pe care i-a primit

„Cred că sunt cea mai în măsură să spun lucrurile astea. Să știți că Sorin a fost coleg cu noi, mai mare puțin.

Întotdeauna s-a purtat extraordinar și toți bolnavii pe care i-am trimis acolo, de toate condițiile sociale, vai de capul lor, s-a purtat absolut extraordinar.

Și nu cred că să știți că lumea a fost consternată de numărul de ani pe care i-a primit, pentru că nu se poate să stai 11 ani, deci dublu față de pedeapsa propusă și ăleia care e beată la volan, omoară doi copii îi dai patru ani? (n.r referire la cazul șoferiței care a ucis două fete în cartierul Andronache din Bucureşti şi căreia procurorul a propus o pedeapsă de 4 ani de închisoare)

E posibil așa ceva dublarea pedepsei? Gândiți-vă câți oameni de afaceri și tot felul de personaje, politice sau mai puțin politice, au avut procese de corupție și i-au dat doi ani cu suspendare, un an cu suspendare și așa mai departe.

Şi lui îi dă 11 ani cu executare, unui diabetic insulino-dependent care a salvat mii și mii și mii de vieți? E posibil așa ceva?

El nu e căsătorit cu cu acte, şi să îi ia casa partenerului de viață, se poate așa ceva”, a spus medicul oftalmolog Monica Pop în emisiunea Exces de putere de la Antena 3.

Doctorul zilei whatsapp channel

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si: