marți, august 9, 2022

Un medic celebru l-a diagnosticat pe Buhnici. Nicolae Bacalbașa, căci despre el este vorba, a găsit o explicație pentru comentariile care au scandalizat întreaga țară.

„Eu am fost diagnostician în meseria mea. Și ce pot să îți spun despre băietu ăsta e că aproape sigur are tulburări recent instalate de erecție, asta ca stare.

Ca răspuns, asta cred eu. Adică, erecția nu mai apare și e ușor tulburat. Reacția proștilor din jur e de fapt o reacție a publicului lui care îl consulta de obicei când avea reacție. (….)

Te-ar mai interesa: ATENȚIE! Un nou tip de fraudă online vă lasă fără ...

Eu nu mai țin minte când au apărut la mine tulburările, dar cred că de acolo îs ochii. (n.r – ochii lui Buhnici sclipeau în timpul declarațiilor făcute pentru Antena Stars)”, a declarat Bacalbașa în emisiunea Punctul Culminant, moderată de Victor Ciutacu.


Mesajul unui medic pentru Buhnici

Armin Zahra, medic român, a reacționat după ce George Buhnici a jignit femeile care au celulită și vergeturi. Mesajul medicului este o adevărată lecție!

„Domnule Buhnici, v-aș lua cu mine într-o maternitate să vedeți prin câte chinuri trece o gravidă după nouă luni de sarcină. Să vedeți cu ce cicatrici rămân!

Te-ar mai interesa: Băutura banală care ar putea reduce simptomele end...

Dar nimic nu mai contează în ochii mamei și a proaspătului tătic, decât conexiunea care se creează între ei în momentul în care își țin în brațe copilul. Pentru acești părinți, singurul gând este… Copilul lor să fie sănătos!

Amin Zahra: Mama mea a născut cinci copii, iar corpul ei a suferit modificări perfect normale!

Mama mea a născut cinci copii, iar corpul ei a suferit modificări perfect normale! Imperfecțiunile pe care le-ați înșiruit le are și mama mea și cu siguranță multe femei. Pentru ea nu a fost mai importantă pielea imperfectă, dar atât de perfectă în ochii tatălui meu, ci fericirea pe care au avut-o la venirea noastră pe lume.

Te-ar mai interesa: Lucrezi de acasă? Iată locul din casă pe care ar t...

Și sacrificiul ei nu s-a oprit aici. Dacă ar fi mers zi de zi la “săliță” cu siguranță nu ar mai fi putut să petreacă timp cu noi și să ne îndrume atât de frumos. Mândria, satisfacția ei nu stă într-un corp perfect lucrat, fără vergeturi. Bucuria ei suntem noi: Un doctor, o profesoară de fizică, un programator, o arhitectă și un copil care își face viitorul ghidat de părinți și de frații lui.

Te-ar mai interesa: Nu ignora vocea răgușită sau durerea de umăr! Pot ...

Te-aș lua cu mine într-o secție de Terapie Intensivă să vezi cum se roagă un bărbat adevărat pentru soția lui, să mai fie lângă el, cu toate bolile și cicatricile din lume. Cam despre asta este iubirea!!! Sunt un om realist și nu sunt fan political correctness, dar unele subiecte sunt de neatins.”, a scris medicul Amin Zahra pe pagina sa de Facebook.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private