miercuri, iunie 29, 2022

Monica Pop a izbucnit. Celebrul oftalmolog atenționează că există anumite postări mincinoase despre niște medicamente care ar fi ajutat-o să slăbească.

Medicul spune că este vorba de o înșelătorie și atrage atenția că există persoane naive cad în această capcană extrem de periculoasă.

POVESTEA DE PE FB CU SLĂBITUL, INTERVIUL CU MINE, ASA-ZISELE „MEDICAMENTE„, RECLAMELE, TOTUL E O ÎNȘELĂTORIE ORDINARĂ!!!

Te-ar mai interesa: Cancer pulmonar: Semnele precoce care trebuie să t...

E posibil ca fb sa admită asemenea șarlatanii, sa permită unor nemernici să speculeze, prin asemenea minciuni, necazul si depresiile obezilor si consecintele lor??!!

Acesti ne-oameni se bazează pe naivitatea si frustrările obezilor, chinuiți și creduli, care speră ca pot slabi cu mizeriile de pastile, solutii, lichide, etc, c toxice si periculoase, inventate de ei pentru a obtine bani nemunciti! Oribil!

◆DACA AR EXISTA MEDICAMENTE DE SLABIT, AR MAI EXISTA APROAPE UN MILIARD DE GRASI PE PLANETĂ??!!

NU, DESIGUR! E LOGIC, NU ???!!!

NEMERNICII CU INVENTIILE LOR JOSNICE, FARA VREO LEGATURA CU SCADEREA IN GREUTATE, DIMPOTRIVĂ, NU TREBUIE RESTRICTIONATI DE FB? NUMAI CEI CARE SCRIU CE NU CONVINE UNORA?!
AU SUTE DE RECLAMATII SI DE RAPORTĂRI!!! FARA REZULTAT!

Te-ar mai interesa: Ce este recomandat să mănânci în funcție de ZODIE...

NU E PRIMA DATA ABORDAT ACEST SUBIECT! LA FEL SI DESPRE UNELE INVENTII DE MEDICAMENTE PREZENTATE CA „MIRACULOASE” PENTRU DIFERITE BOLI : CANCER, DIABET, HIPERTENSIUNE,!!! ETC!
DE CE PERMITETI ASA CEVA?

LA OAMENI V-ATI GINDIT?????!!!!!, a scris Monica Pop pe Facebook.

Nu este prima oară când Monica Pop se confruntă cu această situație. Cu ceva timp în urmă, medicul spunea că “toți naivii supraponderali” trebuie să fie foarte atenți la o reclama de slăbit din mediul online.

Te-ar mai interesa: Cercetători români: DESCOPERIRE legată de SARS-CoV...


Avertisment pentru români

“W-LOSS si KETO-DIET, O MARE INSELATORIE, PENTRU TOTI NAIVII SUPRAPONDERALI!

AVETI GRIJĂ, NU CADETI IN PLASA ACESTOR NEMERNICI !!! E FOARTE PERICULOS !!!

CITITI SI RASPINDITI, VA ROG!

MONICA POP: IAR AU INCEPUT MIZERABILII IMPOSTORI CU ÎNȘELĂTORIA ASTA

! Nu e adevarat nimic!!! NU CUMVA SA CREDETI!!! NU COMANDATI! Nu e real ca eu as fi luat, nici ca am dat vreun interviu despre asta iar pozele sint de peste 10 ani si nu au absolut nicio legatura cu asemenea mizerii Totul e inventat!!!.Am slabit mult atunci pt ca nu am mincat.! După un timp m-am îmbolnavit f grav. Am facut public!!!

Te-ar mai interesa: Pericolul HIV: În lipsa unui set de programe relev...

Niste mari NEMERNICI profita din nou de necazul si disperarea persoanelor supraponderale, naive, fara vointă, care incă cred că există medicamente de slăbit. Daca ar exista, ar mai fi sute de milioane de grasi pe planetă? Iar eu, CUM M-AS PUTEA PRETA LA MIZERIA ASTA??!! INVENTII ORDINARE!!!

RAPORTATI-I IMEDIAT, DACĂ VEDETI RECLAMELE! IAR INTERVIUL E INVENTAT DE EI!

Au fost raportati de sute de ori! Nu înțeleg de ce FB, după atîtea raportări, poate tolera asemenea mizerie mincinoasă, care înșeala oamenii si le poate face f f mult rău!

Te-ar mai interesa: Medic: cum poate fi scăzut riscul de accident vasc...

RASPÎNDITI SI RAPORTATI !!!”, a scris Monica Pop pe pagina sa de Facebook.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private