miercuri, iunie 16, 2021

Monica Pop a răbufnit! „Nu trebuia ținut nimeni în casă/ Sunt peste 15 milioane de discriminați!”.

Monica Pop a criticat modul în care autoritățile din România au gestionat cele trei valuri ale pandemiei.

Medicul oftalmolog a ținut să atragă atenția asupra discriminării împotriva persoanelor nevaccinate anti-covid și spune că certificatul de vaccinare în sine nu este o garanție a faptului că persoana respectivă nu este vaccinată.

Monica Pop: „Certificatul de vaccinare nu este o garanție că persoana respectivă nu e infectată!”

„Dezamăgire mare! Cei responsabili de teatre, concerte, stadioane tac. Deși participă la un act clar de discriminare și de îngrădire a dreptului la cultură și relaxare! Actorii, la fel (majoritatea)…?!?! Peste 15 milioane de discriminați.

Atâta timp cât ORICE VACCINAT SE POATE

INFECTA ȘI TRANSMITE, lucru deja ultra-demonstrat și știut, e foarte clar că certificatul de vaccinare nu e util aici, nu ajunge, nu protejează participanții. la orice tip spectacol cu public!

Certificatul de vaccinare nu reprezintă nicio garanție că respectiva persoană nu e infectată!!! Cum poti să știi că un spectator vaccinat nu e infectat??!! Dacă e, transmite virusul și îmbolnăvește și pe alții! Și atunci??!!

TEST, DA, ar fi corect, dar mult prea costisitor pentru doritorii de relaxare! Ajung masca și distanța! La biserică sunt oameni la fel ca la spectacole și nu cere nimeni (de teamă)

certificat de vaccinare! Așa e și normal, mască și distanțare. Punct.

  • P.S.E o reticență exclusiv la condiționarea participării la spectacole de certificat!
  • Vaccin face fiecare cum consideră!”, a scris medicul Monica Pop pe pagina sa de Facebook.

Monica Pop a răbufnit! „Nu trebuia ținut nimeni în casă!”

De asemenea, medicul Monica Pop a vorbit la Antena 3 despre situația actuală, dar în special de greșelile care s-au făcut în trecut. În opinia sa, autoritățile le-au răpit unor categorii de persoane dreptul la libertate, făcând referire la persoanele de peste 65 de ani.

„Este

dezideratul suprem să se stingă așa, știți foarte bine, eu de la început am spus că strategia a fost greșită, după părere mea.

Fără doar și poate, nu trebuia ținut nimeni în casă și încă o dată spun, inadmisibil și suntem singura țară care a ostracizat persoanele peste 65 de ani, atunci, în perioada respectivă, când avea dreptul să iasă din casă două ore.

Este o rușine pentru cum s-au comportat decidenții, din multe puncte de vedere și continu”, a afirmat aceasta, la Antena3.

Ultimele stiri

Parteneri