joi, mai 26, 2022

Prof. dr. Monica Pop a atras atenția asupra unei înșelătorii care se răspândește pe Facebook și care îi folosește imaginea. E vorba de pastile de slăbit, promovate pe internet. 

Redăm, mai jos, postarea integrală a medicului oftalmolog.

POVESTEA DE PE FB CU SLĂBITUL, INTERVIUL CU MINE, ASA-ZISELE „MEDICAMENTE”, RECLAMELE, TOTUL E O ÎNȘELĂTORIE ORDINARĂ!!!
E posibil ca fb sa admită asemenea șarlatanii, sa permită unor nemernici să speculeze, prin asemenea minciuni, necazul si depresiile obezilor si consecintele lor??!!
Acesti ne-oameni se bazează pe naivitatea si frustrările obezilor, chinuiți și creduli, care speră ca pot slabi cu mizeriile de pastile, solutii, lichide, etc, c toxice si periculoase, inventate de ei pentru a obtine bani nemunciti! Oribil!
◆DACA AR EXISTA MEDICAMENTE DE SLABIT, AR MAI EXISTA APROAPE UN MILIARD DE GRASI PE PLANETĂ??!!
NU, DESIGUR! E LOGIC, NU ???!!!
NEMERNICII CU INVENTIILE LOR JOSNICE, FARA VREO LEGATURA CU SCADEREA IN GREUTATE, DIMPOTRIVĂ, NU TREBUIE RESTRICTIONATI DE FB? NUMAI CEI CARE SCRIU CE NU CONVINE UNORA?!
AU SUTE DE RECLAMATII SI DE RAPORTĂRI!!! FARA REZULTAT!
NU E PRIMA DATA ABORDAT ACEST SUBIECT! LA FEL SI DESPRE UNELE INVENTII DE MEDICAMENTE PREZENTATE CA „MIRACULOASE” PENTRU DIFERITE BOLI : CANCER, DIABET, HIPERTENSIUNE,!!! ETC!
DE CE PERMITETI ASA CEVA?

Te-ar mai interesa: 25 mai – Ziua Internațională a Copilului Dispărut....

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private