miercuri, mai 18, 2022

Monica Pop, oftalmolog, a vorbit despre greșelile autorităților care produc sechele celor care au trecut prin COVID-19.

„Tocmai am văzut un pacient, medic, vaccinat când era deja pozitiv, cu urmări care i-au pus grav în pericol viața”, avertizează medicul oftalmolog.

„Adevărul a ieșit la iveală! Cu toate blamurile celor cărora nu le convenea ( inclusiv restricții pe Facebook, care sunt şi acum) etc, tot ce am spus public în pandemie, s-a adeverit!

Te-ar mai interesa: Cum știi dacă ai intoleranță la lactoză. Primele s...

Am pledat mult şi pentru testare! Acum asta se cere cel mai mult peste tot. Foarte târziu la noi. Deşi e metoda cea mai corectă şi foarte necesară. Dacă era folosită corect şi la timp ar fi fost salvate multe vieţi. Mari greşeli de strategie.

Cum se poate să nu se facă test după 5-7 zile de boală, când se știe bine că unii nu se negativează imediat, rămân pozitivi şi purtători, chiar asimptomatici şi pot clar transmite?!

De ce nu s-a cerut test la ” ieșirea” din boală?! Sunt unii care au rămas pozitivi 1-2 luni! Ce s-a urmărit ?

A spus Dr. Fauci ( şi nu numai) foarte clar că orice pozitiv, chiar dacă este complet asimptomatic, transmite! Si atunci? Dar faptul că s-a făcut vaccin fără test prealabil, cum e?

Te-ar mai interesa: Vitamina D, inutilă pentru organism dacă nu ai ace...

Tocmai am văzut un pacient, medic, vaccinat când era deja pozitiv, (simptomele au apărut după 2 zile şi nu știa ) cu urmări care i-au pus grav în pericol viața! Şi cu serioase sechele! Noroc cu medicii noștri foarte competenți! Ne înclinam în faţa lor, dar nu şi în fața celor care au generat aceste situații grave! Cine a hotărât așa ceva să răspundă în faţa legii!!!”, conchide medicul oftalmolog Monica Pop pe pagina sa de socializare.

Te-ar mai interesa: Prof. dr. Monica Pop: ”Cu toții avem celule cancer...

medic

Gândiți-vă ce s-a întâmplat în Franţa acum câteva luni cu obligativitatea vaccinării

Monica Pop și-a spus părerea despre imaginile trimise de românii din Shanghai, unde s-a instituit un lockdown sever. Iată care este părerea medicului despre acest demers, cât și despre originile virusului.

„Mi se pare o chestie la limita patologicului. Cred că este o modalitate de manipulare, mai ales în ţările unde urmează să fie alegeri. Toate sunt extremiste, indiferent dacă sunt în Europa sau nu. Gândiți-vă ce s-a întâmplat în Franţa acum câteva luni cu obligativitatea vaccinării.

Te-ar mai interesa: Ficatul gras poate evolua nedetectat ani de zile! ...

Mi se pare o gândire inumană. Din păcate, sunt conducători cu probleme psihiatrice şi acolo şi în alte părți, peste tot.

Sunt o persoană care a trecut prin boală şi mi-am revizuit gândirea dintr-un anumit punct de vedere. La început chiar am crezut că e un virus corect, care apare din când în când în lume aşa cum apare şi HIV. Am reconsiderat pentru că nu o să vedeţi doi bolnavi care au aceeași simptomatologie.

Te-ar mai interesa: Cancerul, prevenit dacă renunțăm la carne?...

Ori a fost considerat a fi un virus respirator. Eu nu am avut niciun simptom respirator. Soţul meu la fel. Am primit vizita unor colegi de 8 martie şi au trecut prin boală şi niciunul nu era la fel din punct de vedere simptomatic.

Monica Pop: Aşa ceva nu s-a mai pomenit

Deci nu se poate aşa ceva. Cum se poate ca un virus să facă simptome digestive, respiratorii, neurologice, cardiovasculare. Aşa ceva nu s-a mai pomenit.

Ştim foarte clar că virusul respirator face anumite simptome, că cel digestiv are anumite simptome şi ăsta le are pe toate.

Imunitatea dată de boală este cea mai mare. După boală, la două luni am făcut anticorpii şi eu am 40.000 şi soţul meu are 56.000, cel mai mare număr de care eu am auzit vreodată.

Deci boala dă imunitate cum trebuie. Ştiu oameni cu 3 vaccinuri care au 400 de anticorpi la 2 luni după boală. Deci nu mai exista siguranță în nimic.

Eu cred că este un virus la care s-a lucrat”, a explicat medicul oftalmolog Monica Pop în emisiunea Subiectiv de la Antena 3.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private